Jednodnevni izlet
DVORCI VOJVODINE

POLASCI: 30. jul, 27. avgust, 03. septembar, 8. oktobar 2017.
CENA ARANŽMANA: 1.699,- dinara

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Dvorci na prostoru današnje Vojvodine nastajali su tokom 18., 19. i početkom 20. veka, od kojih tridesetak ima status spomenika kulture. Građeni su u doba austrijske i austrougarske administracije, kada su se prodavala komorska dobra (carski državni posedi). Bilo je to doba društevnog raslojavanja, koja su nastala stvaranjem plemstva i građanskog staleža, doba nastajanja velikih spahijskih imanja na kojima su građeni. Dvorci su namenjeni za luksuzno stanovanje, odmor, nadzor nad imanjima, za zabavu nekadašnjih veleposedničkih, trgovačkih i zanatskih porodica. Priča o dvorcima je priča o usamljenim i bajkovitim mestima, svaki dvorac sa svojom legendom.

PROGRAM PUTOVANJA
Sastanak grupe u 6.30h na parkingu preko puta „Buvljaka“ i polazak u 7.00h. Vožnja prema Bečeju. Obilazak ergele i dvorca Fantast u pratnji lokalnog vodiča. Nastavak programa na Zobnatici, obilazak dvorca Terlei i ergele. Dolazak na Panoniju obilazak dvorca Kaštel. Slobodno vreme za šetnju uređenim parkom, pauza odmor, kafu i ručak (uključen u cenu). U Kulpinu poseta dvorcima Stratimirović i Dunđerski, obilazak izložbe stilskog nameštaja, etno postavke i Muzeja poljoprivrede.
Povratak u Beograd na mesto polaska je oko 19.00h. Kraj programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Plaćanje je u dinarima. Celokupan iznos aranžmana gotovinski ili do 3 mesečne rate platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
Deca do 15 godina starosti plaćaju 1.200 dinara.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE
Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio, video), ručak, vodički servis i organizacija aranžmana. CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE
Ulaznice u dvorac Fantast i Zobnaticu (180 i 120 dinara), lične troškove i sve nepomenute usluge.
MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA: 45 plativih putnika aranžmana. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže program najkasnije 7 dana pre polaska. Rok za prijavu je do popune mesta.

Program putovanja br. 1 od 24.05.2017.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.