DOČEK NOVE 2021. GODINE

TREBINJE

PROGRAM PUTOVANJA:

30.12.2020. – 02.01.2021.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

 1. Dan 30.12.2020. NOVI SAD – BEOGRAD – ….

Polazak grupe iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 23:00 časa. Polazak grupe iz Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, savska strana (postoji mogućnost promene mesta polaska, a tačno mesto biće naknadno objavljeno) u ponoć (noć 30/31.12.). Postoji mogućnost polaska iz Rume i Sremske Mitrovice. Direktna noćna vožnja do Trebinja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 1. Dan 31.12.2020. … – TREBINJE

Planirani dolazak u Trebinje je u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: Stari grad Kastel, Sahat kula, Osman pašina džamija, Korzo sa Trgom Slobode i Trgom pesnika (gde se nalazi veliki broj Dučićevih poklona gradu, stoletni platani, spomenici Dučiću i Njegošu, katedrala iz 1884.), kao i crkva Sv.Preobraženja…  Obićićemo još i manastir Hercegovačka Gračanica, najlepše i najposećenije sakralne građevine u Istočnoj Hercegovini i manastir Tvrdoš, gde se zamonašio Sveti Vasilije Ostroški. Slobodno vreme.  Smeštaj u hotel posle 14:00 časova po pravilima hotela. Uveče je u hotelu organizovan DOČEK NOVE 2021. GODINE uz muziku, svečanu večeru i zabavni program. Noćenje.

 1. Dan 01.01.2021. TREBINJE

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Za zainteresovane putnike postoji mogućnost organizacije, uz doplatu, fakultativnog izleta u Mostar. Razgledanje grada na obali Neretve: Stari grad je zanimljiv po svojim uskim ulicama punim života. U njemu se nalazi mnoštvo kulturno-istorijskih i verskih objekata kao što je Stari most, Kriva ćuprija, Karađoz-begova džamija, Turbe, Hamam, stara pravoslavna crkva, sinagoga…. Nakon razgledanja slobodno vreme za kafu i kolač u starom gradu. U poslepodnevnim časovima polazak za Trebinje. Po dolasku postoji mogućnost fakultativne organizacije reprize dočeka. Noćenje.

 1. Dan 02.01.2021. – TREBINJE – VIŠEGRAD – ANDRIĆGRAD – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Napuštanje hotela u 10:00 časova. Polazak za Višegrad i Andrićgrad. Obilazak čuvenog mosta na Drini ćuprija, kao i poznatog mesta Andrićgrad čuvenog po našem nobelovcu Ivi Andriću. Šetnja Andrićgradom, uživanje u pogledu na Drinu i pauza za osveženje. Polazak je planiran u popodnevnim časovima u dogovoru sa vodičem. Planirani dolazak u Beograd, Rumu, Sremsku Mitrovicu i Novi Sad je u kasnim noćnim satima u zavisnosti od uslova na putu i granicama. Kraj programa. 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • 2 Noćenje sa doručkom u hotelu „Leotar 4*“ u Trebinju;
 • Svečana večera sa muzičkim i zabavnim programom, 31.12.2020. – DOČEK NOVE 2021. GODINE;
 • Obilazak Trebinja, manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice, u pratnji vodiča;
 • Vodički servis i organizacioni troškovi;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Individualni troškovi;
 • Fakultativni izlet za Mostar – 20€. Uplate se vrše na licu mesta kod vodiča, a prijave u agenciji.
 • Boravišne takse u hotelu se plaćaju na licu mesta u hotelu;
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, po ceni od 125 din/osoba po danu. Doplata za COVID-19 osiguranje iznosi 63 din po osobi i danu;
 • Sve programom nepomenute usluge;

***PRILIKOM PRIJAVE PUTNICI DOSTAVLJAJU BROJ I PODATKE IZ PASOŠA ILI LIČNE KARTE, TJ. DOKUMENTA KOJIM ĆE PREĆI GRANICU!***

 Hotel Leotar 4*, Trebinje   http://www.hotelleotar.com/sr/hotel/

Rok za prijavu 01.12.2020.

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama. – Čekovima: 40% prilikom rezervacije, a ostatak na dve rate nakon završenog putovanja. – Administrativnom zabranom do Aprila 2021. godine.  

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Program ne podleže garanciji putovanja !                             

Program “Trebinje, doček nove 2021. godine”, je zaveden pod rednim brojem 127 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.

Cenovnik br. 1 od 26.10.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                    Novi Sad, 26.10.2020.