COSMOPOLITAN HOTEL&SPA 4*, PARALIA KATERINIS

LOKACIJA: Hotel i spa centar Cosmopolitan, sa 4 zvezdice, smešten je na 200 metara od peščane plaže u Paraliji (kod Katerinija) u Pijeriji. U ponudi ima zatvoreni i otvoreni bazen, gurmanski restorani besplatno korišćenje spa sadržaja.

Luksuzno uređene i klimatizovane sobe hotela i spa centra Cosmopolitan poseduju zavese od draperije i  sofu na izvlačenje. Pored toga svaka sadrži sef, besplatan bežični internet i LCD TV sa satelitskim kanalima. Uključuju modern kupatilo sa hidromasažnim tušem ili kadom.

U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola, a u restoranu jela od plodova mora  i drugi specijaliteti. U večernjim časovima možete uživati u koktelima koji se pripremaju u baru pored bazena.

Osoblje spa centra može za vas zakazati opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane. Na raspolaganju su vam zatvoreni bazen sa zagrejanom vodom i sauna i fitness centar u sklopu objekta.

Paralija je živahno letovalište u kome se nalaze brojni barovi i pristanište za brodove. Grad Katerini udaljen je 8 km, a arheološko nalazište Dion 14 km.

Broj smeštajnih jedinica: 50 

 Kategorizacija: 4*

 Ishrana: dorucak i vecera (svedski sto)

 Standard sobe bez balkona: namenjene za 2-4 osobe (2 standardna lezaja i sofa na razvlacenje)

 Standard sobe: imaju pogled na bastu ili na more, namenjene za 2-4 osobe (2 standardna lezaja i sofa na razvlacenje)

 Bebi krevetac najaviti blagovremeno

 Sajt hotela: http://hotel-cosmopolitan.gr/

Galerija slika