DOČEK NOVE 2021.GODINE

AUTOBUS ODLIČNOG PROVODA

31.12.2020. – 02.01.2021.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

Program putovanja:

  1. Dan 31.12.2020. NOVI SAD – BEOGRAD …

Polazak autobusa iz Novog Sada u 11:00 časova kod Lokomotive na železničkoj stanici. Polazak iz Beograda u 12:30 časova, sa dogovorenog mesta, koje će biti naknadno utvrđeno. Nova godina čini da se ljudi osećaju bliskije jedni drugima i ta pozitivna energija koja se oseća u vazduhu Vam jednostavno ne dozvoljava da se osećate loše. Neki biraju da tu noć proslave veoma luksuzno, neki u krugu porodice, a mi Vam tradicionalno organizujemo nač čuveni Kompasov Autobus Odličnog Provoda. Pođite sa nama i iznenadite se… Vožnja kroz znane i neznane predele naše zemlje u dobrom raspoloženju, jer Nova godina znači novi početak. Planirani dolazak na našu destinaciju iznanađenja, je u popodnevnim časovima. Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji vodiča. Ovo je mesto izuzetno bogate tradicije i kulture, pa je i sam dolazak u ovaj grad veliki praznik. Grad se prema pisanim tragovima prvi put pojavljuje pre skoro šest vekova, daleke 1427. godine, posle čega nastaje i današnji simbol grada, podignut od strane poslednjih srpskih despota. Ono čime se meštani najviše ponose su vinogradi i čuveno vino, koje je čak iz najdublje prošlosti deo sudbine ovoga grada. Probaćete, uživaćete…. Grad obiluje brojnim starim zdanjima raznovrsnih stilova, crkvama i kulturnim institucijama, čuvajući jednu od najstarijih tradicija među srpskim gradovima. Ovde su boravili brojni pesnici, umetnici, fotografi, slikari, književnici. Po dolasku u hotel sledi koktel dobrodišlice, smeštaj u sobe i odmor za najluđu noć.  DOČEK NOVE GODINE SA GALA VEČEROM i MUZIKOM! Noćenje.

  1. Dan 01.01.2021. SREĆNA NOVA GODINA

Doručak. Odlazak do simbola grada i cele okoline, ukoliko nam vremenski uslovi dozvole. Potom se pitomim predelima spuštamo do jednog malog sela, koje se prvi put pominje u XVII veku, u turskim spisima. Ovo pitomo selo, pored reke, danas je poznato celom svetu, jer je u njemu 1854. godine rođen čovek svetskog glasa. Tu je seoska crkva i kuća gde je svetski deran živeo i sanjao san da se otisne u daleki svet. Nakon toga odlazimo do jedne varoši, gde su vešte ruke stvarale umetnost vekovima. Bele ulice načičkane su, pod konac, nanizanim kućama čije fasade se naprosto nadmeću u koloritu. Slikarsko platno, boje i kistovi imaju neko čudno smirujuće dejstvo. Slike ovih umetnika dospele su na razglednice UNICEFa. Svaka kuća je atelje. Kraj prozora u dnevnoj sobi, na stalku, tek započeta slika seoske svadbe. Iz kuhinje sa šporeta dopire miris sveže skuvanog ručka. Domaćica slika, ali jednim okom motri na šporet. Zaplovite sa nama u svet magije, snega i zimske idile. Nakon obilaska i degustacije lokalnih specijalteta vraćamo se u hotel, kako bismo se pripremili za REPRIZU NAJLUĐE NOĆI, uz vino, muziku, dobru hranu i domaće poslastice. Domaćin, vitez vina, veliki majstor vinskog reda, ima čast i obavezu da goste podruma uvede u tajne spravljenja i degustacije ovog Božanskog pića. Noćenje.

  1. Dan 02.01.2021. POVRATAK KUĆI

Doručak. Napuštamo naš hotel i dolazimo do obližnjeg manastira. Jedan je od najznačajnijih manastira okruga, nastao najverovatnije u XV veku. Manastir u svojoj riznici čuva više vrednih rukopisnih i štampanih knjiga, kao i niz slika poznatih slikara. U manastiru se, na Bogorodičinom tronu, nalazi veoma poznata ikona kojoj se pridaje čudotvorna moć. Na putu do kuće, u malom zelenom raju, gde je vreme stalo, napravićemo predah uz jedan tradicionalni ručak u domaćinskoj atmosferi uz kuvano vino i rakiju, kazan, čvarke… Ovo je mesto gde još uvek čarolija živi. Tu stanuju Gile, Keti, Gertruda, Sofronije, Srećko… Došlo je vreme da se rastanemo, do nekog novog putovanja, do nekih novih destinacija, Novih Godina, do nekih novih uspomena… Kraj programa.

MINIMUM: 45 OSOBA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 24.990,00

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 5.000,00 dinara – isključivo na upit

PROMO CENA DO 30.11.2020 =  21.990,00 (ograničen broj mesta)

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

-Prevoz udobnim turističkom autobusom

-Razgledanje grada pri dolasku

-Piće dobrodošlice

-Smeštaj u hotelu 3 zvezde sa uključena 2 noćenja (dva doručka) i Svečana Novogodišnja večera sa muzikom, neograničenom hranom (predjelo, glavno jelo i dezert) i pićem

-Repriza Dočeka Nove godine u poznatom restoranu sa muzikom (predjelo, glavno jelo, desert – neograničeno piće i jelo)

-Izlet 01.01.2021.godine sa ulaznicama i osveženjem (kolač +piće)

-Ručak 02.01.2021. – predjelo, supa, glavno jelo, desert i konzumacija 1 pića po želji

-Pratilac/vodič iz agencije

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

   -Lični troškovi i ručak 31.12.2020.

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama. – Čekovima: 40% prilikom rezervacije, a ostatak na dve rate nakon završenog putovanja. – Administrativnom zabranom do Aprila 2021. godine.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Program ne podleže garanciji putovanja !                             

Program “Autobus  odličnog provoda”, je zaveden pod rednim brojem 137 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                                   

Cenovnik br. 1 od 26.10.2020. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                                                                Novi Sad, ,31.10.2020.