ALEA HOTEL&SUITES 4*, SKALA PRINOS

LOKACIJA: Alea je hotel sa 4 zvezdice smešten na obali mora u severozapadnom delu Tasosa. U ponudi hotela su fitness centar i 3 otvorena bazena. Hotel nudi spa sadržaje i klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom.

Prostrane sobe raspolažu satelitskom televizijom, fenom za kosu, sefom i frižiderom.

Gosti hotela Alea mogu sedeti u bašti ili kraj bazena. Hidromasažna kada, hamam i zatvoreni bazen gostima pružaju mogućnost za jedinstven opuštajući odmor.

Hotel Alea Suites takođe nudi 2 restorana i 3 bara. Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u glavnom restoranu, a za decu postoji poseban meni. U tavern Almyra kraj mora služe se tradicionalna grčka jela.

Alea Hotel ima teren za odbojku na plaži i igraonicu, a na samo 400 metara od hotela gostima je na raspolaganju i teniski teren.

Od hotela Alea Suites lako se stiže do trajektnog terminal koji povezuje Tasos i Kavalu. U okviru objekta možete koristiti besplatan parking.

Broj smeštajnih jedinica: 153

 Bebi krevetac najaviti blagovremeno.

Tip smestaja: superior soba (3 osobe), junior suite (4 osobe), luxury suite (5 osoba), executive luxury suite (5 osoba), luxury suite sabazenom (5 osoba)

Galerija slika