BOŽIĆNI MARKET U ZAGREBU

14.12.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Advent u Zagrebu najbolji je u Europi!!! Zagreb nam i ove godine donosi bajkovit božićni ugođaj sa mnogobrojnim sadržajima u srcu grada.

 NOVI SAD-BEOGRAD-ZAGREB-BEOGRAD-NOVI SAD

Polazak iz  Novog Sada u 03:00 časova sa železničke stanice kod stare lokomotive, iz Beograda  u 04:00h sa dogovorenog mesta.   Noćna vožnja sa kraćim zadržavanjem za obavljanje carinskih formalnosti..

Dolazak u Zagreb u  prepodnevnim časovima.  Pri dolasku sledi pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča. Nakon ragledanja slobodno vreme za individualni boravak na Božićnom market…oko  18:00h povratak za Srbiju. Noćna vožnja…

Dolazak u Beograd i Novi Sad u noćnim časovima.

Cena obuhvata:  Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji, poseta i razgledanje prema programu,  troškovi organizacije i vođenje aranžmana.

Cena ne obuhvata: međunarodno zdravstveno osiguranje i individualni troškovi.

 USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA: prilokom rezervacije placa se 20 €, ostatak najkasnije 7 dana pre putovanja.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje  „Milenijum osiguranje“

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA ;  Program br. 14 od 01.10.2019.