B E Č

Vodimo vas na  

ADVENTSKI VIKEND  

PROGRAM PUTOVANJA:

20.12. – 22.12.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta.

  1. dan (20.12.2019.) … BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Okupljanje grupe u 04:30 čas na parkingu kod Arene, na Novom Beogradu. Polazak u 04:45h. Okupljanje grupe u Novom Sadu, kod Lokomotive na ž.stanici u 05:45 časova i polazak po ukrcavanju putnika. Direktna vožnja preko Subotice, Budimpešte do Beča sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Po dolasku je planirano je panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Odlazak u hotel. Smeštaj. Nakon kraćeg odmora odlazak u centar na BOŽIĆNI VAŠAR. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (21.12.2019.) BEČ

Doručak. Odlazak na pešačko razgledanje grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Slobodno vreme u centru grada za individualne aktibvnosti. Za zainteresovane putnike postoji mogućnost fakultataivnog odlaska do Outlet Centra PARNDORF u 14:00 časova. Pvratak u Beč oko 19:00 časova. Odlazak u hotel.  Noćenje.

  1. dan (22.12.2019.) BEČ – NOVI SAD – BEOGRAD

Dorucak. Napuštanje hotela. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska  40 sobe Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 30 eura – minimum 20 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13-14h) povratak u centar grada. U 16:00 časova planiran je polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima.

 

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Fakultataivni izleti, međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznica u palate, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

IZLETI:  Šenbrun – 30 eura,  Outlet Village PARNDROF – 10 EURA

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključiv u agneciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. 

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autbusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje „Milenijum osiguranje“.                                                  

Cenovnik br. 1 od 07.10.2019.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

 Novi Sad, 07.10.2019.