WORLD FOOD MOSKVA

MEĐUNARODNI SAJAM HRANE

12.-16.09.2016.

WORLD FOOD

WorldFood sajam u Moskvi je jedan od najvećih sajmova hrane u svetu. Pokriva sve sektore prehrambene industrije. Na ovom međunarodnom sajmu će učestvovati više od 70 zemalja, što znači da međunarodni izlagači čine 40% sajma. Na sajmu će se održati niz stručnih skupova i predavanja. WorldFood privlači veliko interesovanje ruskih specijalista, uključujući predstavnike firmi. Sajam je podeljen na nekoliko sektora: meso, riba i plodovi mora, voće i povrće, pekarski proizvodi, namirnice, ulja, masti, zamrznuti proizvodi, mlečni proizvodi, kafa, čaj, nove tehnologije u očuvanju hrane i pića.

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

1.Dan (12.09.2016.)

Sastank grupe na aerodromu Nikola Tesla u 04:30 časova kod šaltera za informacije. Let za Moskvu u 06:30 časova. Sletanje na moskovski aerodrome u 10:15 časova po lokalnom vremenu. Nakon sletanja, transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada, koje uključuje: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vlasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i univerzitet „Lomonosov“, Poklonaja gora… Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.Dan (13.09.2016.)

Doričak. SAJAMSKI PROGRAM… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima fakultativni obilazak Moskovskog metroa u pratnji vodiča. Obilaze se posebne metro stanice, koje više liče na muzej sa svojim mozaicima i skulpturama. Noćenje.

3.Dan (14.09.2016.)

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Moguće je i fakultativno obići Sergijevposad (bivši Zagorsk, 70km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Pripada zlatnom krugu ruskih gradova. Nalazi se u Sergijevsko-Posadskom okrugu, 71 km severodistočno od Moskve. Grad je nastao uz najvećiruski manastir, sv. Sergijevska Lavra. Grad i manastir su se ujedninili 1742. Godine. U gradu se nalazi još i moskovska duhovna akademija. Obilazak Troice Sergijeve Lavre. Povrtak u hotel. Noćenje.

4.Dan (15.09.2016.)

Doručak. Fakultativni program: Kremlj, teritorija sa obilaskom Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Tretjakovska galerija, najbogatiji muzej sa radovima ruskh umetnika. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan (16.09.2016.)

Doručak. Transfer do aerodromau 07:30 časova. Let za Beograd je u 11:00 časova po lokalnom vremenu. Sletanje na beogradski aerodrome je u 13:00 časova. Završetak programa.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI (Hotel Budapest 3*) :  690 EUR

Doplata za jednokrevetnu sobu 130 EUR

http://www.hotel-budapest.ru/en/

CENA ARANŽMANA PO OSOBI (Hotel Petar I 5* ) :  795 EUR

Doplata za jednokrevetnu sobu 200 EUR

http://www.hotel-peter1.ru/eng/

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu 3* i 5* u standardnim dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom;
 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Moskva – Beograd sa ukljucenim aerodromskim taksama cca 94eur ( podlozne promenama);
 • Transfere prema programu;
 • Turistički program: panoramsko razgledanje Moskve;
 • Usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča (ukoliko se odlučite za neki od fakultativnih programa);
 • Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Fakultativne izlete u Moskvi;
 • Cena ulaznice na sajam;
 • Putno zdravstveno osiguranje, moguce je dobiti u agenciji ( za sve vreme boravka 572,00 din.);
 • Individualne troškove;
 • Sve programom nepomenute usluge.

 

FAKULTATIVNI PROGRAM:

 • Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55 EUR
 • Tretjakovska galerija 30 EUR
 • Sergejevposad 40 EUR
 • Obilazak moskovskog metroa 10 EUR

 

Minimalaln broj za realizaciju izleta je 15 prijavljenih platežnih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, program  će se u Moskvi realizovati javnim prevozom, metroom.

 

Za detaljniji opis sajma posetite sajt  http://www.world-food.ru/en-GB/about.aspx

 

Hotel Budapest 3* Moskva – Smešten u zgradi iz 19. veka u Moskvi, ovaj hotel sa 4 zvezdice je na 1 km od Crvenog trga i Kremlja. Ima recepciju koja radi non-stop i turistički desk. Sobe u hotelu Budapest uključuju satelitsku televiziju, klima-uređaje i sopstveno kupatilo. Pojedine sobe imaju prostrani deo za sedenje i aparat za čaj/kafu. Budapest je na 5 minuta pešice od stanice metroa Trubnaja.

Hotel Peter I Moskva 5* – Ovaj hotel sa 5 zvezdica smešten je na centralnoj lokaciji u starom gradskom jezgru Moskve, na 5 minuta hoda od stanice metroa Kuznjecki Most i pozorišta Boljšoj teatar i Mali teatar. Hotel poseduje zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i hamam. Hotel Peter ima i restoran Romanov u kome se služi obilan doručak na bazi švedskog stola. Za ručak i večeru služe se jela ruske i evropske kuhinje. Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa Trubnaja. Do Crvenog trga stiže se pešice za 15 minuta.

Napomena:

U slučaju promene deviznog kursa i manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene ili otkaza aranžamana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 20 PRIJAVLJENIH PLATEŽNIH PUTNIKA!!

ZBOG OGRANICENOG BROJA MESTA NA AVIONU PO POVOLJNIM USLOVIMA  

ROK ZA PRIJAVU NAJKASNIJE DO 15.08.2016. GODINE

Prilikom prijave plaća se akontacija od 300 eur a ostatak minimum 21dana pre početka putovanja.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po porodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate.

 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS TOURISM&TRAVEL” USAGLAŠENI SA ZAKONOM I OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA

 

                  Novi Sad 10. Jun  2016 god.