WORLD FOOD ISTANBUL 2020

28.-i  Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda

i procesnih tehnologija

ISTANBUL 03.-06.09.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Na sajmu će biti izloženi proizvodi: ulja, slatkiši, hleb,  peciva, smrznuta hrana, mleko i mlečni proizvodi, napici (kafa, čaj, sokovi), morski plodovi  kao i sastojci i materijali za pripremu hrane sa pripadajućim tehnologijama.

 Svake godine na sajmu bude preko 500 izlagača i 20.000 posetilaca.

www.worldfood-istanbul.com/Home

PROGRAM PUTOVANJA:

   1.dan  03.09.2020. BEOGRAD – ISTANBUL

 Dolazak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 07,15 pored šaltera za informacije na Terminalu 2.   Direktan let za Istanbul. Po sletanju transfer do hotela sa informativnim panoramskim razgledanje. Smeštaj u hotel.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

   2/3. dan   04./05.09.2020. ISTANBUL

  DVA SAJAMSKA DANA. U toku boravka moguće je organizovati: fakultativno: panoramsko razgledanje grada:  Plava Džamija, Ajasofija, Topkapi palata,  Kapali čaršıja, Krstarenje Bosforom…. Usluge u hotelu: noćenje,doručak.

  1. dan 06.09.2020. ISTANBUL – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 11,00 časova i priprema prtljaga za putovanje. Slobodno vreme do polaska na aerodrom u toku poslepodneva. Direktan let za Beograd u 18,45 po lokalnom vremenu. Planirano sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19,30.

  CENA ARANŽMANA PO OSOBI:   499  €    – broj mesta je ograničen

  Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit:         120   € –  isključivo na upit

   MINUMUM: 10 OSOBA

  U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

  Povratna avio karta na relaciji Beograd/ Istanbul sa uključenim aerodromskim taksama***, transferi       aerodrom/hotel/aerodrom, smeštaj u hotelu 4 zvezde sa uključenim doručkom (3 noćenja), organizacioni  troškovi.

  ***Aerodromske takse podložne su promeni. (Agencija ne snosi odgovornost u slučaju promene reda letenja      avio kompanije ili povećanja aerodromske takse.

  U CENU NIJE UKLJUČENO:

Međunarodno zdravstveno osiguranje (1 evro dnevno – može se kupiti u agenciji), ulaznice u muzeje,     ulaznice za posetu sajmu, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

  KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 10.07.2020.

  Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 200 eur i dostavlja skenirana prva stranica pasoša.

  Fakultativni izleti:

Celodnevna tura: sa posetom džamiji Aja Sofija, Plava Džamija, Topkapi palata, Hipodrom.i Kapalı čarsıja: cena po    osobi za min  10 osoba:    55 eur. (u cenu su uracunato ulaznice, slušalice i vodič)

 Celodnevna tura: Krstarenje Bosforom, Vaseljanska patrijaršija  poseta Dolmabahče Palata, Egipatsku pijaca (pijaca začina) cena po   osobi 55  eur min 10 osoba . U ceni je uračunato: prevoz, vodič, ulaz za Dolmabahče palatu i brod.

  HOTELI:

PIYA SPORT“ – 4 zvezde 

http://piyasporthotel.com/ ili sličan. Tačan naziv biće poznat 7 dana pre polaska na putovanje ili nakon formiranja grupe. 

NAČIN PLAĆANJA

Uplata prilikom rezervacije 250  eur, a ostatak do punog iznosa aranžmana najkasnije 10 dana pre polaska na    put. Prijave se vrše pismenim putem uz dostavljanje skenirane prve stranice pasoša.

NAPOMENA:

Za putovanje u Tursku pasoš mora važiti još najmanje 6 meseci po isteku putovanja.

  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika      agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. Putovanje je moguće organizovati kao individualno (avio karta + transfer + hotelski smeštaj).

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                         

Program World food Istanbul je zaveden pod rednim brojem 72 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                                   

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.

                                                                                                                     Cenovnik br. 1, 10.06.2020.