WELLNESS  U SLOVENIJI

RIMSKE TOPLICE

Hoteli Zdraviliški Dvor **** /Rimski dvor**** /Sofijin dvor****

Rešite se umora i stresa, ispunite svoj život pozitivnom energijom, dovedite telo i duh u ravnotežu i živite u harmoniji. Priuštite odmor od svakodnevne žurbe i obaveza. Vratite se suštini: umirujuća priroda, zdravlje, blagostanje i opuštanje. U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najlepših mesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i savremene turističke usluge sa bogatim wrllness sadržajima. U prekrasnom okruženju Rimskih termi predajte se užicima u lekovitoj vodi iz dubina i vratite u pravi rimski raj.

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni lekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. Na raspolaganju su vam povezani unutrašnji i spoljni panoramski bazeni (temp vode 32c), kao i četiri unutrašnja i tri spoljna masažna bazena sa vodenim sedištima i vodenim ležajevima (temp. vode 35c). Možete potražiti svoj unutrašnji mir u Zemlji sauna Varinia, gde su vam na raspolaganju rimska, finska, turska i infracrvena sauna. Za one koji žele očuvati svoju sportsku kondiciju na raspolaganju je fitness-centar Spartakus. Preporučujemo vam još mnogobrojne programe opuštanja i masaža koji će vam pomoći da uspostavite harmoničnu ravnotežu tela i duha.

Cena paketa uključuje:

 •    Smeštaj u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu  ****
 •   Polupansion (bogati buffet doručak i večera)
 •   Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom
 •   Korištenje bademantila i papuča za vreme boravka
 •   Animacijski program
 •   Neograničen pristup internetu
 •   Parking mesto u garaži

Cena paketa ne uključuje:

Turistička taksa  2,50 € po osobi, po danu / Kotizacija (od 14 godina): 3€ po osobi

Doplate:

 •   Puni pansion odrasli: 16 € osobi/dan
 •     Puni pansion deca: 13 € osobi/dan
 • Jednokrevetna soba (krevet 90*200cm), Sofijin ili Zdraviliški dvor: 21€ po noćenju
 • Single use dvokrevetne sobe: 28€ po noćenju

Popusti za decu:

 •   Jedno dete do 8 godina (uz dve punoplative osobe u sobi), bez pomoćnog ležaja BESPLATNO
 •   Dete do 10 godina, (uz dve punoplative osobe u sobi), na pomoćnom ležaju plati samo 24 € na dan
 •   Dete do 14 godina, (uz dve punoplative osobe u sobi), na pomoćnom ležaju plati samo 30 € na dan

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana za prikupljanje nove energije.

Sveb sobe opremljene su kupatilom (tuš ili kada), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klima uređajem i priključkom za internet. Na raspolaganju su i četiri sobe prilagođene teško pokretnim osobama.

Hotel Rimski dvor ****se nalazi između Hotela Sofijin dvor i Hotela Zdraviliški dvor. Terasasto se spušta kao zeleni niz te stvara izvrsno okruženje za opuštanje i smišljanje novih ideja. Na raspolaganju vam je 68 dvokrevetnih soba i apartmana. Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klima uređajem i priključkom za internet. Osam ekskluzivnih apartmana opremljeno je saunama, whirlpoolima i okruglim krevetima. Svaki od tih apartmana priča svoju priču koja proizlazi iz latinskog imenovanja ljekovitog bilja i voća iz okolice Rimskih Toplica.

Hotel Sofijin dvor **** je opremljen u klasičnom stilu bezvremenske elegancije. Nudi 43 luksuzno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te hotelska apartmana. Sve sobe opremljene su LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klima uređajem i priključkom za internet. Najraskošnije sobe imaju balkon ili terasu s kojih se prostire pogled na obližnja brda i reku Savinju te crkvicu Lurd.

PROGRAM NE PODLEŽE GARANCIJI PUTOVANJA.

Program WELLNESS U SLOVENIJI – RIMSKE TOPLICE, je zaveden pod rednim brojem 132 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.

Cenovnik br. 1 od 28.10.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

Novi Sad, 28.10.2020.