Turistička agencija Kompas Tourism&Travel svojim klijentima pomaže vezano  za proceduru dobijanja viza za  Veliku Britaniju i Tajland, za sva pitanja i odgovore možete nam se obratiti a naši agenti će Vam  dati precizne informacije vezane za viziranje i e-mailom poslati spisak svega onoga što je potrebno pribaviti za vizu.

Velika Britanija

Svi državljani Srbije, koji odluče da posete Veliku Britaniju bez obzira da li je svrha putovanja turizam, medicinski tretman,posao / poslovni sastanci , studiranje ili nešto drugo, potrebna je Britanska viza.

Agencija KOMPAS TOURISM & TRAVEL, nudi uslugu tačnog, preciznog i pre svega profesionalnog popunjavanja obrasca za Britansku vizu.

Sve što je potrebno je pratiti uputstva koje dobijate od nas, popunite upitnik na srpskom jeziku a sve ostalo ćemo mi uraditi umesto Vas.

Za uslugu koju plaćate agenciji dobijate sledeće:               

-Popunjen zvaničan zahtev za vizu, na osnovu upitnika na srpskom jeziku koji nam dostavljate

-Zakazivanje termina bez odlaska u banku ili plaćanja Vašim platnim karticama

-Spisak potrebne dokumentacije

-Konsultacije oko pripreme dokumentacije

Nakon popunjavanja upitnika koji smo Vam dostavili, mi popunjavamo umesto Vaš zvaničan zahtev za Britansku vizu. Sledeći korak je zakazivanje termina, u konsultaciji sa Vama, a na osnovu dostupnih termina  zakazujemo onaj koji Vama najviše odgovara. Sastanci se zakazuju u periodu od 8 do 15 časova svakog radnog dana, a željeni termin je moguće zakazati najkasnije 28 sati pre termina. Sa spremnim zahtevom i ostalom propratnom dokumentacijom odlazite u UK viza aplikacioni centar u Beogradu, gde se, osim predaje zvaničnog zahteva za britansku vizu i propratne dokumentacije, obavlja i davanje biometrijskih podataka, kao deo zvanične procedure aplikacije. Nakon dobijanja vize u istom centru se vrši i podizanje viziranog pasoša.

Intervju se obavlja lično u Beogradu (agencija Teleperformance na adresi Airport city – Novi Beograd), nakon čega se pasoši šalju u konzulat Velike Britanije u Varšavi gde se sama viza i izdaje. Proces viziranja nakon predaje dokumenata traje  oko 15 radnih dana.

U slučaju uplate usluge ubrzanog procesa traje oko 5 radnih dana . Vikend, praznici kao i vreme za transport dokumenata se ne računa.

Turistička viza se izdaje na period :

6 meseci multi ulazaka – taksa za vizu iznosi okvirno 110 EUR

2 godine multi ulazaka – taksa za vizu iznosi okvirno 390 EUR

5 godina multi ulazaka – taksa za vizu iznosi okvirno 700 EUR

10 godina multi ulazaka – taksa za vizu iznosi okvirno 1050 EUR

CENA ZAVISI OD ODNOSA FUNTE I EURA.

Više informacija možete pogledati na sajtu https://www.gov.uk/browse/visas-immigration

USLUGA VIZIRANJA – 3.500,00 RSD

 

Tajland

Agencija popunjava formular(sve sem potpisa I ovlašćenja), zakazuje termin, vrši plaćanje takse I nosi dokumenta u konzulat. Proces viziranja nakon predaje dokumenata traje od 3-5 radnih dana. Vikend kao I praznici se ne računaju.

Vrste viza:

Turistička viza sa jednim ulaskom I boravkom do 60 dana, važenje vize 90 dana – taksa iznosi 30 EUR

Turistička viza sa multi ulascima I boravkom do 60 dana, važenje vize 180 dana – taksa iznosi 150 EUR

Poslovna viza (sastanci, sajmovi, konferencije I sl.) sa jednim ulaskom I boravkom do 90 dana, važenje do 90 dana – taksa iznosi 60 EUR

Poslovna viza (radna) sa jednim ulaskom I boravkom do 90 dana, važenje vize do 90 dana – taksa iznosi 60 EUR

Više informacija možete pogledati na sajtu https://www.thaiconsulate.rs/

USLUGA VIZIRANJA – 1.500,00 RSD

Sve informacije se odnose na nosioce pasoša Republike Srbije.

Strani državljani se moraju sami informisati o tome da li im je potrebna viza i gde je mogu obezbediti.