Uskršnje putovanje

 B L E D

LJUBLJANA –  BOHINJ – KLAGENFURT – WÖRTHERSEE & VELDEN – VILLACH

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM – 4 dana 2 noći  od 05.04. do 08.04.2018.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.DAN putovanja (ČETVRTAK 05.04.2018.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 19:45 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a sa Novog Beograda sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 je u 21:00 čas. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (PETAK 06.04.) LJUBLJANA – BLED

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. U popodnevnim satima, nastavak vožnje prema Bledu i smeštaj u hotel. Slobodno veče na Bledu za šetnju i odmor. Noćenje.

  1. DAN (SUBOTA 07.04.) BLED – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE SA VELDENOM – VILLACH – BLED

DORUČAK. Slobodan dan na Bledu ili celodnevni fakultativni izlet u bajkovitu Karintiju (Korušku):  Klagenfurt, jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz i Lindwurm – Velden, mondensko letovalište neočekivane lepote i jezero Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria WörthVillach, stari grad koji je nekada čvorište trgovačkih puteva kroz Alpe a danas trgovački centar austrijske Koruške kojim dominira crkva svetog Jakoba. U večernjim satima povratak u hotel na Bledu. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. DAN (NEDELJA 08.04.) BLED – BOHINJ –  SRBIJA

DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno pre podne na Bledu, a mi Vas pozivamo da ne propustite fakultativni  izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  Povratak po ostatak grupe u hotelu na Bledu i polazak prema Srbiji oko 15 časova . Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa  kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i Novi Sad je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Jadran  3*  na Bledu u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Bohinj 5€; Klagenfurt, Wörthersee & Velden, Villach 20€; ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.  

Objavljene cene važe za minimum 25 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

  • Celokupan iznos aranžmana do 5 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
  • 40€ po putniku prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate
  • Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
  • Administrativnom zabranom na 5 mesečnih rata.

Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Hotel JADRAN 3* se nalazi u neposrednoj blizini bledske promenade, a samo 50m je udaljen od obale jezera.Sve sobe su sa TWC i fenom, SAT TV, bežičnim internetom, a jedan broj soba poseduje terasu i pogled na bledski zamak. Doručak je bife (tzv. „švedski sto“)

https://www.sava-hotels-resorts.com/en/sava-hoteli-bled/accommodations/hotel-jadran

Rok za prijave je do popune mesta. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Cenovnik  br. 1 od 21.02.2018.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.