LETNJA ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA 2017.

BERLIN

ŠKOLA „DID DEUTSCH INSTITUTE“

 (donja starosna granica 17 godina)

DID škola je osnovana 1990 godine i nalazi se u centru Berlin, blizu turističkih atrakcija (15 min peške do Brandeburšske kapije). Učionice su opremljene sa savremenim nastavnim sredstvima, poseduju centar za učenje sa knjigama, Internet kafe sa 5 kompjutera, WiFi pristup, kafeteriju i veliku terasu na krovu za odmor.

LETNJI KURS ZA ODRASLE (donja starosna granica 17 godina)

TRAJANJE KURSA  – 2 nedelje sa 20 časova nedeljno opšteg nemačkog jezika. Slobodne društvene aktivnosti   se organizuju dva puta nedeljno u poslepodnevnim časovima: to su šetnje gradom, odlasci u galerije, pabove,  žurke… (cene ulaznica nisu uključene). A vikendom se organizujeu 1 izlet nedeljno (Potsdam i Pruski dvorci), razgledanje Berlina sa posetom Parlamentu i dr. (ulaznice u objekte nisu uključene u cenu).

SVAKI OD PONUĐENIH KURSEVA PODRAZUMEVA: test po dolasku i svetski priznat sertifikat o položenom kursu na kraju, za sve polaznike koji pokažu 90% znanja pohađanog kursa. Škola obezbeđuje udžbenike i školski pribor.

TRAJANJE KURSA: MINIMUM 2 NEDELJE (MOGUĆNOST PRODUŽENJA)

SMEŠTAJ U PORODICI:

Porodice su odabrane prema strogim kriterijumima školske komisije. Kuće su udaljene najviše 45 min putovanja do škole (gradski prevoz – metro, autobus, tramvaj). Dolazak u odabranu porodicu je nedeljom, dok je početak kursa narednog dana.

Smeštaj u porodici može biti samo u jednokrevetnim sobama (dvokrevetne sobe su samo za dve osobe koje rezervišu u isto vreme), koji obuhvata doručak i večeru.

SMEŠTAJ U HOTELU MEININGER (donja starosna granica je 18 godina):

Hotel je 3*, smeštaj je u standardnim jednokrevetnim sobama na bazi noćenje sa doručkom. Kupatila su u sobama. Nalazi se 20 min peške ili 10 min busom do škole.

DOČEK-ISPRAĆAJ-TRANSFERI: Polazak učesnika je sa aerodroma u Beogradu, letom do Berlina. Sa aerodroma u Berlinu organizovan je transfer do izabranog smeštaja. Po završetku kursa organizovanim transferom do aerodroma, letom Berlin – Beograd završava se putovanje.

ROK ZA PRIJAVU : 45 dana pre polaska.

PLAĆANJE: Prijave se primaju sa uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene aranžmana. Celokupan iznos cene aranžmana uplaćuje se najkasnije 14 dana pre polaska na kurs.

POLASCI SU NEDELJOM:        11. 18. i 25. Jun 2017.

(povratak Subotom)                       02. 09. 16. 23. i 30. Jul 2017                                                                                 06.   i 13. Avgust 2017.

 

Cena aranžmana izražena je devizno i po učeniku iznosi:

SA SMEŠTAJEM U PORODICI (2 NEDELJE – 1/1 SOBA):       1.640 €

Doplata za dodatnu nedelju:                                                                 435 €

 

SA SMEŠTAJEM U HOTELU MEININGER (2 NEDELJE – 1/1 SOBA): 1.950 €

Doplata za dodatnu nedelju:                                                                  725 €

Doplata za Intenzivni kurs (+4 časa nedeljno):                                        50 € nedeljno

www.did.de

Aranžman obuhvata:

Povratnu avionsku kartu Beograd – Berlin – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Berlinu, letnji kurs nemačkog jezika, smeštaj prema odabranim opcijama, uorganizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:

Medjunarodno zdravstveno osiguranje, lokalni prevoz, fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.

Uplate aranžmana se vrše u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate.

NAPOMENA: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, promene kursa kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu i program.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.  Organizator KOMPAS Tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 13-70682   osiguravajuće kompanije „UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE”.

 

CENOVNIK BR. 1 – 02.12.2016.