PROGRAM PUTOVANJA:  30.04-01.05.2018.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.Dan 30.04.2018.   NOVI SAD – SARAJEVO

Polazak za Sarajevo  iz Novog Sada  u 05:00h, iz Beograda u 06.15h sa dogovorenog mesta.  Dolazak u Sarajevo i smestaj u hotel. Kraći odmor. Obilazak Sarajeva u pratnji vodiča. Upoznavanje  sa znamenitostima ovog istorijskog grada i poseta  njegovih najatraktivnijih delova u pratnji vodiča: Baščaršija, Inat kuća, Alipašina džamija, Kazandžijska ulica, Sebilj, Saborna crkva, Gradska kuća, Katedrala…. Nakon obilaska, slobodno vreme za uživanje u gradu…Odlazak na ćevape, šetnja pored Miljacke, uzivanje u kafi iz fildžana, opuštanje uz sevdalinke. Ovaj grad ima veoma bogat i sadrzajan noćni zivot u kom ćete sigurno uživati.  Noćenje.

1.Dan 01.05.2018.    SARAJEVO-VIŠEGRAD-NOVI SAD

Posle doručka polazak na Vrelo Bosne. Na lokalitetu se javlja  šest izvora i brojni tokovi, koji se spajaju u jedinstven vodotok, označen kao Mala Bosna. Vrelo Bosne je zbog svoje prirodne lepote  uređeno kao banjski kompleks, sa velikim brojem mostića da bi se premostili rukavci i ribnjak a ugostiteljski objekti daju domaćinsku atmosferu ovoj prirodnoj lepoti. Nakon ugodno provedenog vremena na Vrelu Bosne odlazak do Višegrada i poseta Andrićgradu  ili Kamengradu koji  se nalazi  na mestu gde se reka Rzav uliva u Drinu. Graditelj i tvorac ovog kulturnog projekta je Emir Kusturica. Za posetioce grad je otvoren 2012. godine. Sa pedesetak objekata od kamena u ovom gradu nalazi se crkva, stari trgovi, stari hram, dućani… Slobodno vreme za razgledanje. U kasnim  poslepodnevnim časovima nastavak putovanja prema  Novom Sadu. 

Predvidjeno vreme dolaska u Novi Sad do ponoći.  

 

CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uredjaji).
  • 1 Noćenje sa doručkom u hotelu “ ALEM” (hotelalem.com.ba)
  • Troškovi organizacije puta i pratnja turističkog vodiča.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Ulaznice na Vrelo Bosne 1 eur
  • City taxa 1 euro placa se u Sarajevu
  • Sve programom nepomenute usluge

Način plaćanja: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

Placanej se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 platežnih putnika.

U slučaju da se prijavi manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cene ili otkaza putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“