SARAJEVO I MOSTAR

Termin : 30.04-02.05.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

 1.Dan 30.04.2019.    NOVI SAD-  BEOGRAD – SARAJEVO

Polazak za Sarajevo iz Novog Sada u 05:00h iz Beograda u 06:00h.  Dolazak u Sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Obilazak Sarajeva u pratnji vodiča. Upoznavanje  sa znamenitostima ovog istorijskog grada i poseta  njegovih najatraktivnijih delova u pratnji vodiča: Baščaršija, Inat kuća, Alipašina džamija, Kazandžijska ulica, Sebilj, Saborna crkva, Gradska kuća, Katedrala…. Nakon obilaska, slobodno vreme.: Odlazak na ćevape, šetnja pored Miljacke, uzivanje u kafi iz fildžana, opuštanje uz sevdalinke.U večernjim časovima odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno veče.  Noćenje.

2.Dan 01.05.2019.    SARAJEVO- MOSTAR

Nakon doručka slobodno vreme u Sarajevu ili fakultativni izlet do Mostara. Nakon dolaska u Mostar sledi kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Stari grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama – remek delo islamske arhitekture: Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija su najpoznatiji spomenici grada.  Nakon razgledanja, slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak za Sarajevo. Slobodno veče. Noćenje.

3.Dan 02.05.2019.    SARAJEVO- VIŠEGRAD-BEOGRAD-NOVI SAD

Posle doručka fakultativni odlazak  na Vrelo Bosne. Na lokalitetu se javlja  šest izvora i brojni tokovi, koji se spajaju u jedinstven vodotok, označen kao Mala Bosna. Vrelo Bosne je zbog svoje prirodne lepote  uređeno kao banjski kompleks, sa velikim brojem mostića da bi se premostili rukavci i ribnjak a ugostiteljski objekti daju domaćinsku atmosferu ovoj prirodnoj lepoti. Nakon ugodno provedenog vremena na Vrelu Bosne odlazak do centra Sarajeva. Slobodno vreme za kafu. Oko 12.00h  odlazak do Višegrada i poseta Andrićgradu  ili Kamengradu koji  koji je nastao kao ideja Emira Kusturice o kamenom srednjovjekovnom gradu inspirisanog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Nakon razgledanja povratak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uredjaji).
 • 2 noćenje sa doručkom u hotelu 3*u Sarajevu
 • Razgledanje prema programu
 • Troškovi organizacije puta i pratnja turističkog vodiča.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativni program- izlet do Mostara -15€ ; izlet na Vrelo Bosne-5€. Paket izleta – 15€ ( rezervacija i uplata za paket izleta vrsi se u agenciji do polaska)
 • Sve programom nepomenute usluge

 NACIN PLAĆANJA

 • Celokupan iznos aranžmana do 4 meseĉnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) iskljucivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
 • 50% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
 • Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 20 dana pred put
 • Administrativnom zabranom do 3 mesečnih rata.

NAPOMENE: 1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Aranžman je radjen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA