SALONI DEI MOBILE

30.-ti  MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA

MILANO 09.-13.04.2019.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Sada u svom 30. izdanju, sajam zaokružuje trgovinske događaje Salone Internazionale del Mobile sa širokim izborom     proizvoda – pribora za opremanje  objekata, ukrasnih komada, tekstila – i različitih stilova.

 Pokrenuta 1989. godine, kao odgovor na rastuću potražnju za dekorativnim proizvodima, Međunarodna izložba opreme za opremanje je postala vodeći događaj u sektoru, prikazujući sve raznovrsniju i sveobuhvatniju selekciju odličnih eksponata:  dekorativni predmeti, pribor za opremanje i tekstil za kuću.

Na sajmu će biti više od 200 izlagača i očekuje se preko 330.000 posetilaca. Inovativni dizajn, stil i trendovi su ključne reči za ovaj veliki sajam. 

www.salonemilano.it/en/

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 10.-13.04.2019.

1.dan 10.04.2019. BEOGRAD – MILANO

Dolazak na beogradski aerodrom u 05,30. Predaja prtljaga i čekiranje za direktan let za Milano kompanijom Air Serbia. Dolazak u Milano u 09,00. Transfer do hotela. Smeštaj prtljaga do ulaska u sobe (uobičajeno oko 14,00 časova). Mogućnost odlaska do sajma ili slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

  1. /3 dan 11./12.04.2019. MILANO

Doručak. Dva dana za posetu sajmu. Noćenje.

4.dan 13.04.2019. MILANO – BEOGRAD

Rani doručak. Transfer do aerodroma i let za Beograd u 09,40. Planirano sletanje na beogradski aerodrom oko 11,00 časova.

MINIMUM: 15 OSOBA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  665 eur

Doplata za jednokrevetnu sobu:        270 eur       – na upit 

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Povratna avio karta na relaciji Beograd/Milano, transferi u Milanu: aerodrom/hotel/aerodrom, smeštaj u hotelu 4 zvezde u Milanu (periferija) sa  uključenim doručkom (kontinentalni) – 3 noćenja, pratilac grupe iz agencije, organizacioni troškovi.

U CENU NIJE UKLJUČENO:

Aerodromske takse: 130 eur (sastavni deo aranžmana – podložne promeni), međunarodno zdravstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji uz kopiju pasoša po ceni od 485,00 dinara), boravišna taksa u hotelu (cca 10 eur- plaća se na recepciji),  svakodnevni transferi do sajmišta, ulaznice za posetu sajmu, lični troškovi i programom sve nepredviđene usluge.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 08.02.2019. – ili do popune mesta

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od  300 eur, ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke Credit Agricole.

Hotel:

HOTEL RIPAMONTI RESIDENCE 4* in Pieve ili sličan

   www.ripamontiresidencehotel.com

Program putovanja – autobusom: 09.-13.04.2019.                              

DAN 09.04.2019. – NOVI SAD – BEOGRAD …

Polazak iz Novog Sada i Beograda u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti…

  1. DAN 10.04.2019. – … MILANO

Dolazak u Milano u toku prepodnevnih časova. Mogućnost posete sajmu. Smeštaj u hotel.  Noćenje.

  1. DAN 11.04.2019. – MILANO

Doručak.Sajamski program.. Noćenje. 

  1. DAN 12.04.2019. MILANO – VERONA

Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Sajamski program do 18,00 časova. Polazak za Srbiji preko Slovenije i Hrvatske sa usutnim pauzama za odmor i osveženje.

  1. DAN 13.04.2019.

 Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. Kraj putovanja.

MINIMUM: 45 OSOBA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 275 eur

Doplata za jednokrevetnu sobu:        170 eur – isključivo na upit

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema), 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni ) u hotelu 3  zvezde na periferiji grada  u dvokrevetnim sobama – 2 noćenja (trokrevetne sobe su sobe sa pomoćnim ležajem 1/2+1) ,usluge vodiča i organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Doplata za boravišnu taksu u Milanu koja iznosi 3 eur po osobi po danu i plaća se na licu mesta na recepciji hotela, međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog. Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 35.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 121 dinara po osobi/danu ), Ulaznice za sajam, lične troškove i  sve programom nepomenute usluge.

USLOVI  I NAČIN  PLAĆANJA:

PLAĆANJE  SE VRŠI  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU CREDIT AGRICOLE  BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

  • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 20 dana pre datuma polaska               

  KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 08.02.2019. ili do popune mesta!

Hotel :  Naziv hotela biće poznat 15 dana pre polaska na put.

Ulaznice:

   www.salonemilano.it/en/visitatori/ticket-e-modalita-d-ingresso/operatori_2017.html

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na  šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti. Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

, Cenovinik broj 1 Program putovanja br. 1 od 22.01.2019.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.