Sajam fitnesa

Kompas Vas vodi na

RIMINI WELLNESS 2018

PROGRAM PUTOVANJA

30.05. – 03.06.2018.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.Dan 30.05.2018. – NOVI SAD – BEOGRAD …

Okupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive na železničkoj stanici u 17:30 časova. Polazak u 18:00 časova. Okupljanje grupe na Novom Beogradu, parking kod Buvljaka Blok 42 u 19:00 časova. Polazak po prijemu putnika. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.Dan 31.05.2018. – … RIMINI

Dolazak u Rimini je planiran u prepodnevnim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. SAJAMSKI PROGRAM. Popodne smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.Dan 01.05.2018. – RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. U 14:00 časova moguće je organizovati fakultataivni izlet u San Marino (doplata 15 eura kod vodiča na licu mesta). San Marino – predstavlja treću najmanju državu Evrope, od koje su površinom manje samo Vatikan i Monako. Po dolasku obilazak grada: čuvene tvrđave San Marina, bazilika Sv.Marina, Narodna palata…Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U 17:00 časova planiran je povratak u Rimini.  Noćenje.

4.Dan 02.05.2018. – RIMINI – BOLONJA …

Doručak. Napuštanje hotela. SAJAMSKI PROGRAM. U 14:00 časova planiran je polazak za Srbiju uz obilazak Bolonje u pratnji vodiča: Piazza Magiore, Bazilika Svetog Petronija, Palata Akursio, Podesta, Arkada Banki, Palata Enzo, tornjevi Asineli i Garisenda… Slobodno vreme u centru univerzitetskog grada. U 19:00 časova planiran je polazak za Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.Dan 03.05.2018. – … BEOGRAD – NOVI SAD

Planirani dolazak u Beograd i Novi Sad je u jutarnjim časovima. Kraj programa!

 

Top ponuda važi do 01.04.2018. ili do popune mesta. Redovna cena je 149 eura!

Broj mesta na promo ponudi je OGRANIČEN!!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Prevoz udobnim turističkim autobusom (AUDIO, TV, KLIMA) prema itinereru sa svim pripadajućim troškovima; Smeštaj u hotelu 3* na rivijeri Rimini u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom; uskuge turističkog vodiča; transfer hotel-sajam-hotel; obilasci prema programu; organizacija aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Ulaznica za sajam (cena grupne ulaznice je 16 eura ); međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS, ulaznice u objekte ukoliko to po programu nije drugačije navedeno; fakultativni izlett u San Marino (minimum 15 projavljenih putnika za realizaciju izleta); sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 9 jednakim mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključivo u agneciji u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Rok za konačnu prijavu 01.04.2018. (ili do popune mesta) Prilikom prijave putnici dostavljaju fotokopiju prve strane pasoša, jer u suprotnom agencija ne snosi odogovornost ukoliko se nađe greška prilikom štampanja avionskih karata.

NAPOMENA:Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. Agencija zadržava pravo korekcije cene i programa i hotela (usled objektivnih razloga) u slučaju promene na monetarnom tržištu, promene reda letenja ili manjeg broja prijavljenjih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana minimum 5 dana pre početka putovanja, ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 platežnih putnika. 

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Cenovinik broj 1

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPASTOURISM&TRAVEL“, USAGLAŠENI SA ZAKONOM I OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!    

Novi Sad, 05.09.2017.