Prvomajsko putovanje

TERME RADENCI

WELLNESS & SPA – MARIBOR – GRAC

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 dana 2  noći

Polazak: 27. april 2018.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

RADENCI  se nalaze u Sloveniji, na desnoj obali reke Mure i čuveni su zbog prijatne klime, lekovite mineralne vode  koju možete piti sa njenog izvora i termalnog parka sa otvorenim i zatvorenim bazenima sa mineralnom  vodom, sauna svetom, termalnim kupkama….I još, izleti do Maribora i Graca će Vam dočarati svu lepotu Štajerske i doprineti čudesnom okrepljenju duha i tela.   

 • kupanje u Termama
 • sauna svet
 • pijenje radenske slatine u salonu mineralne vode

1.DAN putovanja (PETAK  27.04.2018.) NOVI SAD –  BEOGRAD – TERME RADENCI

Polazak iz Novog Sada 21:30h kod Lokomotive na železničkoj stanici, a iz Beograda u 23:00h sa parkinga kod Sava centra. Noćna vožnja preko Hrvatske.

2.DAN (SUBOTA 28.04.) TERME RADENCI – WELLNESS

Dolazak u Terme Radenci u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel Radin 4**** i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti: šetnju i kupanje u bazenima sa termalnom vodom. Večera u hotelu uz doplatu.Muzičko veče u hotelu. Noćenje.

 1. DAN (NEDELJA 29.04.) TERME RADENCI – MARIBOR – WELLNESS

DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni, poludnevni izlet u Maribor, štajersku prestonicu na reci Dravi opasanu Pohorjem i vinogradima: Trg Slobode sa starim Zamkom Marburg, Grajski trg, Gospodska ulica – glavna pešačka zona grada, katedrala Sv. Jovana, Glavni trg sa Kužnim stubom i Rotovžom – gradska kuća, Lent – najstariji deo grada, Hiša stare trte“ (kuća stare loze) sa najstarijom vinovom lozom na svetu…Slobodno vreme. U popodnevnim satima, povratak u hotel u Termama Radenci i slobodno vreme za šetnju i kupanje u termalnim bazenima. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

 1. DAN (PONEDELJAK 30.04.) TERME RADENCI – GRAC – SRBIJA

DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju , a mi vam predlažemo celodnevni,  fakultativni izlet u  Grac. Ovom lepom, starom gradu na samoj granici sa Slovenijom osim odlično očuvanog starog jezgra, posebnu čar daje oko četrdeset hiljada studenata koji ovde studiraju, pa je sam grad pun pabova, kafea i restorana, ovde su studirali Nikola Tesla, Ivo Andrić. Razgledanje grada: Hauptplatz – Grazer Schlossberg – Rathaus -Kunsthaus – Murinsel, jedinstveno ostrvo na reci Mur, hipermoderna čelična konstrukcija u obliku školjke sa kafeom, restoranom. Ljubiteljima šopinga predlažemo odlazak do Seiersberga (www.shoppingcityseiersberg.at) uz doplatu.   Nakon posete Gracu, povratak po ostatak grupe u Radence i polazak za Srbiju oko 17:00 časova. Noćna vožnja Hrvatske uz kraće usputne pauze radi odmora i carinskih formalnosti…

 1. DAN (UTORAK 01.05.) BEOGRAD & NOVI SAD

…Očekivani dolazak u Beograd i Novi Sad na mesto polaska je u jutarnjim časovima (u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova). Kraj programa.

 

Hotel RADIN 4* www.sava-hotels-resorts.com

Radenci se prvi put pominju 1436. Godine pod imenom Radein, te je tako hotel i dobio ime. Nalazi se u srcu termi, poseban je po salonu gde se pije radenska slatina (prirodna mineralna voda) I povezan je sa Termalnim vodenim parkom  toplim hodnikom gde se nalaze otvoreni i zatvoreni  bazeni sa termalnom vodom, svet sauna, wellness centar. Sve standard sobe imaju TWC, SAT TV, WiFi. Gostima hotela su na raspolaganju bar, restoran gde se služe obroci.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Radin 4*  u Termama Radenci u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), neograničeno kupanje u termama, jedan ulaz u dnevno u saune do 15h,  besplatno korišćenje bade mantila, pijenje radenske slatine u salonu minerfalne vode, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Grac 17€, šoping citi Seiersberg 5€ (cena uključuje organizovan prevoz), Maribor 10€ (popusti za decu na fakultativne izlete: od 0 do 7.99 godina besplatno, od 8 do 13.99 g. plaćaju pola cene). Doplata za obe večere ( samoposlužne tzv. „švedski sto) 15€.

Objavljene cene važe za minimum 25 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 605 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

 • Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
 • 50
 • € po osobi prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 6 jednakih mesečnih rata bez kamate
 • Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 20 dana pred put
 • Administrativnom zabranom do 6 mesečnih rata.

Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“.

Cenovnik  br. 1 od 02.03.2018.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.