PROLOM BANJA

www.prolombanja.com

Nalazi se na jugu Srbije, na padinama planine Radan (550-668m). Banja je udaljena od Kuršumlije 23 km, Niša 82 km i od Beograda 290 km. Do Banje se može doći autoputem Beograd-Niš, a zatim magistralnim putem od Niša preko Prokuplja. Banja je nadaleko poznata po svojoj prirodnoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti, a možete je koristiti u hotelskim sobama, medicinskom delu, bazenima, Wellness-u i restoranu.

Prolom Banja je jedna od najmlađih banja Srbije, iako se zna da su njeni lekoviti izvori korišćeni još u praistoriji.Bilo da dolazite na odmor ili lečenje, poslovne susrete ili jednostavno na prijatan odmor u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u “Etno restoranu”, izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice. U okviru hotela postoji unutrašnji bazen sa termalnom vodom i spoljašnji bazeni, teretana, sala za zabavu sa stonim tenisom, bilijarom i pikadom, a u hotelskom parku postoje dva sportska terena za male sportove (mali fudbal i košarka) i šah na otvorenom. Wellness centar Prolom Banje predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže balans tela, uma i duha. Sva blagotvorna svojstva lekovite Prolom vode, u službi Vašeg uživanja, opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa. Služba rekreacije svakodnevno organizuje vežbe na otvorenom i šetnje po okolini banje. Za goste hotela se više puta nedeljno organizuju izleti u pratnji banjskog vodiča do lokaliteta u bližoj i daljoj okolini: Đavolja Varoš, Crkva Sv. Preobraženja u Prolom Banji, Crkva Lazarica u Topličkom kraju.

Lekovite vode Banje leče:bolesti bubrega i mokraćnih puteva, bolesti organa za varenje, bolesti kože i zapaljenski reumatizam u smirenoj fazi i degenerativni reumatizam

Kompleks hotela “Radan”*** je objedinio smeštaj u udobnim sobama, savremene medicinske i wellness tretmane sa sadržajima za rekreaciju, zabavu i izlete. Raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Dve osnovne banjske terapije: pijenje lekovite Prolom vode i kupanje u lekovitoj vodi, možete obaviti već u hotelskoj sobi, a u Medicinskom centru hotela možete koristiti sledeće terapije: hidroterapiju, lekovito blato, elektroterapiju i ručnu masažu.

Hotel ” Radan”

 

B.O. dan – osnovni obuhvata: Pun pansion u dvokrevetnim sobama u hotelu “Radan” – TV, WI FI internet, bade mantil, fen za kosu,Lekarske preglede kod dežurnih banjskih lekara u toku boravka;Pijenje lekovite Prolom vode  i kupanje u lekovitoj Prolom void u sobi (hidroterapija), hidrokinezi terapiju (vežbe u bazenu sa termalom vodom uz prisustvo fizioterapeuta);Korišćenje unutrašnjihi spoljašnjih bazena sa ProlomI sportskih terena, Boravišnu taksu i osiguranje.

B.O. dan – plus obuhvata Osnovni B.O. dan + sledeće terapije: hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), blatna terapija (do dve aplikacije dnevno) I elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa)

B.O. dan – extra obuhvata Osnovni B.O. dan + sledeće terapije: hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža), blatna terapija (do dve aplikacije dnevno) I elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, galvanizacija, ultrazvuk, soluks lampa), manuelna (ručna) masaža – segmentna, u trajanju od 10 minuta.

Napomene: B.O. dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak do 3 dana cena se uvećava za 20%.
Polupansion (bez ručka) se umanjuje 300,00 dinara po osobi dnevno.Doplata za 1/1 sobu iznosi 1.300,00 dinara dnevno.

Uslovi za decu (u pratnji dve odrasle osobe)
-Deca do 9 godina starosti borave besplatno,
-Deca od 9-14 godina: 50% od navedenih cena

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave , a plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

 Cenovnik broj 1, od 30.03.2017.god.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPAS TOURISM & TRAVEL“ NOVI SAD USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I OPŠTIM USLOVIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.