PRAG
DREZDEN – KARLOVI VARI – KUTNA HORA

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM
od 14.02.2017. do 19.02.2017.

1.DAN putovanja (utorak 14.02.) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – PRAG
Polazak iz Beograda u 18:00h kod Buvljaka (Novi Beograd), blok 42, a iz Novog Sada u 19.15h kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćna vožnja preko Subotice, Mađarske I Slovačke.
2.DAN (sreda 15.02.) PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima I po dolasku razgledanje grada u pratnji profesionalnog vodiča: STARO MJESTO – ASTRONOMSKI SAT – HRADČANI – JEVREJSKA ČETVRT – KATEDRALA SV.VIDA – BAZILIKA SV.JURJA – KAFKINA KUĆA – ZLATNA ULIČKA – KULA DALIBORKA – MALA STRANA – KARLOV MOST – STATUA SV.IVANA NEPOMUKOG. Smeštaj u hotel. Ostatak dana slobodan za individualna razgledanja. Noćenje.
3. DAN (četvrtak 16.02.) PRAG – DREZDEN – PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu, a mi vas pozivamo da ne propustite fakultativni izlet u Drezden – grad koji je do temelja razrušen u bombardovanju a danas nosi s pravom epitet „Firenca na Elbi“ zbog svoje lepote sjajne arhitekture, muzeja i posebne atmosfere kojom odiše: BRULOVA TERASA, PALATA CVINGER – VELIKA BAŠTA – KATEDRALA – FRAUENKIRHE – SEMPEROPER…Nakon razgledanja slobodno vreme do povratka u Prag. Noćenje.
4. DAN (petak 17.02.) PRAG – KARLOVI VARI – KRSTARENJE VLTAVOM
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu za individualna razgledanja ili fakultativna poseta Karlovim Varima, mondenskoj banji na oko 130km od Praga, svetskom lideru po broju lekovitih izvora. Povratak u Prag. Pozivamo vas da ne propustite večernje krstarenje Vltavom uz zvuke Bedžiha Smetane (fakultativno). Noćenje.
5. DAN (subota 18.02.) PRAG – KUTNA HORA – SRBIJA
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju (oko 17.00 časova) ili fakultativna poseta Kutnoj Hori koja je zbog svojih rudnika srebra po važnosti nekada bila odmah iza Praga, a u 14. veku je imala stanovnika koliko i London. Period bogatstva i slave je iza sebe ostavio ovaj izuzetan grad gde se nalazi jedna od najlepših gotskih građevina Češke – crkva Svete Barbare, a oko dva kilometra severno od grada je Sedleč gde se nalaze Kostnice – crkva od ljudskih kostiju, jeziva umetnička kreacija Františeka Rinta. U Kutnoj Hori možete ručati knedle i piti odlična češka piva u staromodnom ambijentu bohemijske pivnice. Povratak u Prag po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 17h. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti…
6. DAN (nedelja 19.02.) SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD
…Dolazak u Suboticu, Novi Sad i Beograd u jutranjim satima u zavisnosti u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granicama. Kraj programa.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

USLOVI PLAĆANJA ;

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
• Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
• 35€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate
• Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
• Administrativna zabrana

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta smeštaj u hotelu u standard dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog), troškove fakultativnih izleta ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 847 dinara po osobi.
.
FAKULTATIVNI IZLETI:

DREZDEN 30€, KARLOVI VARI 25€ KUTNA HORA 15€ VOŽNJA BRODOM 10€. Neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izleti realizovali je 25 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate).
POPUSTI ZA DECU:

Deca do 11.99 godina ostvaruju popust u iznosu od 15€ i imaju pomoćni ležaj u sobi i mesto u autobusu.
NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

 
Hotel CITY CENTRAL 3*** se nalazi u neposrednoj blizini centra Praga, na oko deset minuta hoda od Venceslavog trga koji je odlična polazna tačka za razgledanje grada. Tramvajska i metro stanica I.P. Pavlova je udaljena oko 50m od hotela. Sve sobe su sa TWC, TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran. http://www.city-central.cz/

 

Cenovnik br. 3a od 12.01. 2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.
PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.