VENECIJA – TRST – PIRAN
P O R T O R O Ž
PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM

od 15.02. do 19.02.2017.

Portorož ili “luka ruža” je udobno smešten u Piranskom zalivu nadomak Italije (od Trsta ga deli samo tridesetak kilometara) I poseban je zbog svoje blagodetne klime, specifično umirijuće atmosfere kojom diše I velike ponude kafea, restorana, kockarnice. U zimskom periodu je odličan izbor zbog Wellness & Spa centra u sastavu LifeClass Resorta I najkompletnijom ponudom ovog tipa u Evropi.

PROGRAM PUTOVANJA
1.DAN putovanja (sreda 15.02.) NOVI SAD – BEOGRAD – PORTOROŽ
Polazak iz Novog Sada u 20:45h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a iz Beograda sa parkinga kod Buvljaka (Novi Beograd), blok 42 u 22:00h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.
2.DAN (četvrtak 16.02.) PORTOROŽ
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima i smeštaj u hotel (po hotelskim pravilima najkasnije od 14.00 časova). Ostatak dana slobodan za individualne i wellness-spa aktivnosti, a mi vam preporučujemo laganu šetnju pored mora do istorijskog grada Piran – ovaj veliki muzej na otvorenom osvojiće vas svojim primorskim šarmom i lepotom Piranskog zaliva, dobro očuvanom srednjevekovnom arhitekturom i Tartinijevim trgom sa spomenikom velikom violinisti u centralnom delu grada. Mogućnost večere uz doplatu. Noćenje.
3. DAN (petak 17.02.) PORTOROŽ – TRST – PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan u Portorožu za šetnju i wellness aktivnosti ili fakultativni izlet do Trsta: dvorac Miramare na obali Tršćanskog zaliva, nekada dom habsburgškog nadvojvode Maksimilijana, a danas muzej sa prostranim vrtom i mnogobrojnim retkim, egzotičnim botaničkim primercima – San Giusto – Citta Vechia – Austrijski kvart i Piazza Unità – Arco di Riccardo – crkva Santa Maria Maggiore – pravoslavna crkva Svetog Trojstva i Svetog Spriridona – Sinagoga, jedna od najvećih u Evropi. Nakon panoramskog razgledanja grada, slobodno vreme do povratka u Portorož. Mogućnost večere uz doplatu. Noćenje.
4. DAN subota 18.02.) PORTOROŽ – VENECIJA – PORTOROŽ – BEOGRAD – NOVI SAD
DORUČAK.Odjava iz hotela i slobodan dan u Portorožu do večernjih sati kada je planiran povratak u Srbiju (oko 19.00 časova), a mi vam preporučujemo poludnevni, fakultativni izlet do Venecije: Trg Svetog Marka sa istoimenom crkvom – Ca’ d’Oro (nekada Palazzo Santa Sofia) – Palazzo Ducale – Ponte di Rialto – Most Uzdaha – Santa Maria della Salute. U večernjim satima povratak u Portorož po ostatak grupe i nastavak putovanja prema Srbiji. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti….
5. DAN (nedelja 19.02.) BEOGRAD – NOVI SAD
..Očekivani dolazak na mesto polaska je u Novi Beograd je oko 08.00 časova, a u Novi Sad oko 09.00 časova (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u Life Class hotelima sa 4**** u standard dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom, usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“ (PROMO sobe su sobe standardnog kvaliteta po promotivnoj ceni),besplatno korišćenje bazena sa termomineralnom i toplom morskom vodom u spa centru Terme & Wellness u okviru LifeClass kompleksa, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog), polupansionsku usluga koja uključuje dve večere, uplaćuje se u agenciji prilikom rezervacije aranžmana i iznosi 15€ po osobi, troškove fakultativnih izleta, ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 605 dinara po osobi.

OBAVEZNA DOPLATA za lokalnu turističku taksu u iznosu od 2,54 € po osobi plaća se u agenciji prilikom rezervacije aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.
NAČIN PLAĆANJA
• Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
• 45€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate
• Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
• Administrativna zabrana
FAKULTATIVNI IZLETI: Trst 5€, Venecija 25€ (uključen prevoz, razgledanja i brodska karta). Neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izleti realizovali je 30 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate).
NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Cenovnik br. 1a od 12.01.2017.
LIFECLASS RESORT HOTELI 4**** www.lifeclass.net
Smeštaj grupe je u nekom od LifeClass Resort hotela sa 4**** i to Apollo 4*, Mirna 4* ili Neptun 4*. Zbog zimske sezone na primorju tačan naziv smeštaja će biti poznat 5 dana pred put o čemu će naši putnici biti blagovremeno obavešteni. Svi navednei hoteli su odličnog kvaliteta sa TWC i fenom, SAT TV, klima uređajem, sefom i svi su toplim hodnikom povezani sa Terme & Wellness LifeClass spa centrom sa bazenima sa termomineralnom i morskom vodom, saunama, velikom ponudom tretmana uključujući i tretmane blatom www.lifeclass.net/en/terme-wellness

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika u autobusu.
PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA