ZIMA 2018

P A R I Z

PAKET ARANŽMAN –  4 DANA AVIONOM

POLAZAK:  08. mart 2018.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Pariz nije samo “grad svetlosti, ljubavi, umetnosti I  mode”, on je I grad nauke , revolucije, prestonica sveta u kome je svaki kutak veoma ličan i poseban.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN ( četvrtak) BEOGRAD – PARIZ – KRSTARENJE SENOM

Sastanak putnika na aerodromu u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Let za Pariz redovnom avionskom linijom Air Serbia JU310 u 06.35h sa aerodroma Nikola Tesla i očekivano vreme sletanja na pariski aerodrom je u 09.15h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, organizovan transfer i panoramsko razgledanje grada u pratnji  licenciranog vodiča na srpskom jeziku: široki bulevari, Opera, trg Vandom, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Dom invalida, Bogorodičina crkva, Sorbona,…Smeštaj u hotel. Nakon smeštaja u hotel, odlazak do centra grada u pratnji vodiča I fakultativno krastarenje Senom. NOĆENJE.

2.DAN (petak ) PARIZ – LUVR

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping, izgubite se u ulicama kojima su hodali Zola, Verlen i Prever, doživite čari impresionizma  Monea, Renoara i Manea, prepustite iluziji zabavnog parka Diznilend. Ljubiteljima umetnosti predlažemo obilazak Luvra – jednog od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. NOĆENJE

3.DAN (subota ) PARIZ –  VERSAJ – PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi vam preporučujemo da ne propustite fakultativnu posetu Versaju – nekadašnjoj rezidenciji francuskih kraljeva, danas dvorcu-spomeniku čuvenom  po raskoši i lepoti (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) .  Nakon obilaska, povratak u Pariz. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja) PARIZ – MONMARTR & LATINSKA ČETVRT – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom i  fakultativna pešačka tura (Monmartr & Latinska četvrt): obiđite najstarije krajeve grada i osetite dah istorije, najstariji vinograd opkoljen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali slikari, romantični trg Place du Tertre, Moulin rouge, Panteon, Sorbona, Notre Dame…  Za kraj oprostite se  uz čašu vina u nekom od pariskih bistroa.  Organizovan transfer do aerodroma u pratnji lokalnog predstavnika na srspkom jeziku. Let kompanijom Air Serbia JU 315 u 20.35h, a očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom je u 22.55h prema objavljenom redu letenja. Kraj programa.

 

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Pariz – Beograd kompanije Air Serbia,  smeštaj u hotelu sa tri zvezdice, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (Važna napomena: trokrevetne sobe u hotelu Reseda se sastoje iz jednog zasebnog  ležaja i dva na sprat!) na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“),  razgledanje grada,  organizovani transferi, asistencija lokalnog predstavnika na srpskom jeziku, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se preporučuje putnicima
  • Aerodromske takse u iznosu od 129 € koje su podložne promenama
  • Fakultativne izlete : Versaj  60€ (deca do 13.99 g. 30€) i neophodna je prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana u dinarskoj protivvrednosti (cena uključuje ulaznicu i  asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku, prevoz je metroom ili vozom), Luvr  45€ deca 20€ (uključuje ulaznicu i  asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku, odlazak do muzeja je javnim prevozom), krstarenje Senom 15€ (karte obezbeđuje agencija). Pešačka tura (Monmartr & Latinska četvrt)  35€ deca 15€ . Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 15 zainteresovanih, a u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo da na licu mesta ponudi korigovane, više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

  • 50% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 6 jednakih mesečnih rata bez kamate, a najkasnije do 21 dan pred put
  • Celokupan iznos aranžmana do 7 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
  • Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 2 dana.
  • Administrativnom zabranom

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“.

Hotel  RESEDA 3*** http://www.hotel-reseda-paris.com

Hotel Reseda je nedavno potpuno renoviran hotel u delu grada Banjole. Do srca grada se stiže direktnom metro linijom broj 3 za oko 20 minuta, a stanica Gallieni je udaljena oko 2 minute hoda od hotela. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, besplatnim WiFi-em.Gostima hotela je na raspolaganju bar I restoran gde se služi bife doručak.

Cenovnik  br. 1A od 20.11.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazati aranžman najkasnije 5 danda pred polazak.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.