KOMPASOVA LETNJA ŠKOLA

ENGLESKOG JEZIKA 2018.

OXFORD

LETNJI KURS ZA DECU OD 14 DO 17 GODINA

22.07.-05.08.2018

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI UNIVERZITETSKI CENTAR NA SVETU, POJAM  ENGLESKE ISTORIJE. UTONUO JE U DUGU TRADICIJU I PRELEPU ARHITEKTURU, OXFORD JE IZUZETNA KOMBINACIJA ISTORIJSKOG, TRADICIONALNOG, ROMANTIČNOG ENGLESKOG GRADA I INTERNACIONALNOG NAUČNOG I KULTURNOG CENTRA. BLIZINA LONDONA (VOZOM SE STIŽE ZA MANJE OD JEDNOG SATA, SA POLASCIMA NA SVAKIH 20 MINUTA), OMOGUĆUJE MNOGOBROJNE IZLETE I PROVOD.

KING’S OXFORD CENTAR se nalazi u lepom istorijskom zdanju St. Joseph’s Hall, na svegadvadesetak minuta hoda od centra grada. Opremljen je najsavremenijim nastavnim sredstvima, bibliotekom i čitaonicom,multimedijskim centrom, internet kafeom, kao i zabavnim centrom i predivnom terasom za odmor.

TRAJANJE KURSA  – 2 nedelje sa 15 sati nedeljno, opšteg engleskog jezika kao i jedan organizovan izlet, dok su slobodne društvene aktivnosti svakodnevne.

SVAKI OD PONUĐENIH KURSEVA PODRAZUMEVA: test po dolasku i svetski priznat sertifikat o položenom kursu na kraju, za sve polaznike koji pokažu 90% znanja pohađanog kursa. Škola obezbeđuje udžbenike, školski pribor, kao ineophodan materijal za orijentaciju i snalaženje, uključujući plan grada, red vožnje i slično.

SLOBODNE AKTIVNOSTI: Najmanje dva puta nedeljno organizuju se besplatne fakultativne aktivnosti: predavanje, filmske projekcije, organizovane posete diskotekama, kao i sportske aktivnosti (odbojka, košarka i fudbal). Subotom se praktikuju posete obližnjim istorijskim i kulturnim destinacijama, koje su obuhvaćene cenom kursa (što se ne odnosi i na prevoz do mesta održavanja sportskih aktivnosti i ulaznice na turističke atrakcije).

REZIDENCIJALNI SMEŠTAJ: (donja starosna granica je 14 godina ako je u grupi sa pratiocem): moderno apartmansko zdanje je pored škole. Apartman čine 6 jednokrevetnih spavaćih soba, dva zajednička kupatila, dnevni boravak i kuhinja. Smeštaj je na bazi punog pansiona u restoranu.

DOČEK-ISPRAĆAJ-TRANSFERI:

Polazak je sa aerodroma u Beogradu, letom do Londona. Sa aerodroma u Londonu, organizovan je transfer do odabranog centra. Po završetku kursa organizovanim transferom do aerodroma u Londonu, letom London- Beograd, završava se putovanje.

Doček i ispraćaj je pod nadzorom osoblja škole. Formirane grupe sa najmanje 12 polaznika, idu pod vođstvom i nadzorom profesora engleskog jezika.

ROK ZA PRIJAVU: 07.04.2018.

MINIMUM: 12 OSOBA

PLAĆANJE: Prijave se primaju sa uplatom akontacije u iznosu od 600 eur. Celokupan iznos cene aranžmana uplaćuje se najkasnije 14 dana pre polaska na kurs. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu „Credit Agricole“ banke na dan uplate. Plaćanje je moguće gotovinom, platnim karticama ili profakturom.

Cena aranžmana izražena je devizno i za 2 NEDELJE po učeniku iznosi:

SA SMEŠTAJEM U STUDENTSKOJ REZIDENCIJI (1/1 SOBA):     2.230  Eur

Aranžman obuhvata:

Povratnu avionsku kartu Beograd – London – Beograd, sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Londonu, letnji kurs engleskog jezika, smeštaj prema odabranim opcijama na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera), pratioca grupe (za minimum grupu od minimum 12 putnika), uslugu viziranja i organizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:

Troškove vize, međunarodno zdravstveno osiguranje(993,- din),lokalni prevoz, dodatne fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.                                                                                                                           www.kingscolleges.com

DOKUMENTACIJA NEOPHODNA ZA IZRADU BRITANSKE VIZE:

– Biometrijski pasoš + fotokopija

– 2 fotografije, ne starije od šest meseci, isključivo na beloj pozadini

– Za đake (osnovce i srednjoškolce): potvrda o redovnom školovanju + prevod na engleski jezik

– Đačka knjižica + fotokopija,

– Stari pasoš +  pasoši članova najuže porodice iako ne putuju sa Vama (supružnika / dece / roditelja),

– Saglasnost OBA roditelja da dete putuje u inostranstvo, overena kod notara. (Ovaj zahtev važi bez obzira na bračno stanje roditelja.) + prevod na engleski jezik.

– Potvrda o zaposlenju oba roditelja sa visinom mesečnih primanja i datumom početka zaposlenja + prevod na engleksi jezik.

CENA VIZE: 121 Eur (cena vize je podležna promenama) za dobijanje vize u roku od 30 dana.

Agencija aplicira za britansku vizu (nakon kompletno dostavljene tražene dokumentacije), a klijenti OBAVEZNO u zakazanom terminu moraju biti na razgovoru u prostorijama partnera UK ambasade: Teleperformance Limited, Airport City, Omladinskih brigada 88, 11070 Novi Beograd.

Ukoliko se viza radi po ubrzanom postupku cena vize se uvećava i trenutno iznosi 180 eur.

NAPOMENA: Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru s prijavljenim putnicima koriguje cenu ili program.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“                                        Cenovnik br.1, 11.12.2017.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA
I YUTA STANDARDIMA.