galerija slika

Mövenpick Jumeirah Beach 5*

Eleganto uređeni, moderni hotel sa 5 zvezdica Mövenpick Jumeirah Beach se nalazi u okviru Rezidencije Džumeira Bič, na samo par minuta hoda od plaža Persijskog zaliva i nudi raznovrsne sadržaje za rekreaciju i nekoliko restorana. Gostima su u okviru hotela na raspolaganju otvoreni bazen, velnes centar i štand na javnoj plaži Džumeira. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Sve sobe su savremeno uređene i sadrže balkon sa delimičnim ili direktnim pogledom na Persijski zaliv.

U okviru hotela gostima je na raspolaganju 5 restorana i nagrađivanih barova uključujući Talk gde se služi ukusna tematska hrana na bazi švedskog stola, restoran Manhattan at New York Soul i bar West Beach Bistro & Sports Lounge gde možete da uživate u pićima. Gosti takođe mogu da se opuste u baru pored bazena ili u salonu u foajeu Falls koji obuhvata i terasu.

Do nekoliko prodavnica, objekata za zabavu, tržnog centra The Beach i tramvajske stanice se od hotela pešice stiže za samo nekoliko minuta. Marina Dubai se nalazi na 10 minuta hoda od hotela Mövenpick Jumeirah Beach, a Dubai Internet Siti na 5 minuta vožnje. Tržni centri Mol of Emirejts i Ibn Battuta su udaljeni 10 minuta vožnje. Privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen 30 minuta vožnje automobilom. 

PROGRAM INDIVIDUALNOG PUTOVANJA:

1.dan: Beograd –Dubai

Dolazak na aerodrom i prijava za let minimum dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje za Dubai redovnom linijom avio kompanije Fly Dubai. Transfer  do  izabranog  hotela.  Slobodno vreme. Ulazak u sobe prema hotelskim pravilima. Usluga u hotelu u zavisnosti od izabranog paketa.Noćenje.

2-5./ -7 /-9. dana:  Dubai – Rash El Haim

Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti.Noćenje.

 1. /7. /9. dan: Dubai – Rash El Haim

 Doručak.Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme.

 1. / 7. / 9. dan: Dubai -Beograd

Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pred poletanje aviona. Predviđeno poletanje  (po  lokalnom  vremenu)  za  Beograd .Kraj programa.

NAČIN PLAĆANJA:

Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricol banke na dan uplate.

60% prilikom rezervacije, a ostatak od 40% najkasnije 10 dana pre putovanja 60% prilikom rezervacije, a ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2017.platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express) 60% prilikom rezervacije, a ostatak od 40% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Kompas Tourism  .

VAŽNE NAPOMENE:

 • Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail booking@kompasnovisad.com.. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.
 • Deca od 0-2 godine plaćaju 70€ i nemaju mesto u avionu
 • Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
 • Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije Fly Dubai u trenutku rezervacije
 • Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
 • Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lančpaketom”
 • Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji

mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

 • Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje
 • Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije zakvalitet i povoljnost cene
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze seu katalogu koji je sastavni deo ovog programa, kaoi na web sajtu www.kompas.co.rs
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Agencija organizator zadržava pravopromene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
 • organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • Individualno putovanje je predviđeno za minimum 1 putnika bez pratnje predstavnika agencijei usluge lokalnog vodičai radi se  na  UPIT,  a zavisi  od trenutne raspoloživosti u hotelu i  na  avionu. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
 • Moguće je kombinovati datume(termine polaska/povratka)sledećim danima: za 5 noćenja smena:cetvrtak/ utorak ,za 7 nocenja cetvratk/cetvratk, za 9 nocenja cetvrtak/subota
 • Iskazana cena u  tabeli  je  data  na osnovu najpovoljnije tarife na datom letu i cene smeštaja u odabranom hotelu. Konačna cena individualnog putovanja zavisiće od trenutne raspoloživosti mesta na avionu na određenoj klasi i slobodnih kapaciteta u hotelu za tražene termine putnika i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

 

Preuzmite opšte usolove putovanja  u PDF formatu :pdf