Međunarodni sajmovi poljoprivrede  SIA/SIMA  2019.

PARIZ

21.02.2019. – 27.02.2019.

AUTOBUSOM

www.en.salon-agriculture.com           

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf                         

SIA/ Salon International de l’Agriculture-Pariz – Paris expo Porte de Versailles –  drugi po veličini sajam u Francuskoj.Održava se svake godine. Na prethodnoj izložbi sajma je učestvovalo 1300 izlagača i prikazano preko 4000 životinja iz svih krajeva sveta. Sia / sajam predstavlja prozor u svet poljoprivrede, najnovije mehanizacije, najnovija dostignuća u sferi uzgoja biljnih kultura i životinja.
SIMA- Paris International Agri-Business Show – Paris Nord Villepinte exhibition centre – vodeć
i svetski sajma u oblasti poljoprivrede sa posebnim akcentom na mehaničku podršku I automatizaciji poslovanja u poljoprivredi. Održava se svake 2 godine. Na prethodnoj izložbi SIMA bilo je 1700 izlagača I preko 240000 posetilaca iz 145 zemalja. 

  1.dan 21.02.2019.  BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ  

 Polazak Iz Beograda u  06.30 časa sa parkinga Sava centra – savska strana.Polazak iz Novog Sada  u 08,00 časova sa železničke stanice pored Lokomotive. Direktna vožnja preko Mađarske  sa usputnim pauzama za odmor i osveženje.

Po dolasku u Beč panoramsko razgledanje grada i smeštaj u hotel. Noćenje.  

    2.dan  22.02.2019. BEČ – PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U toku poslepodneva, polazak za Pariz sa usputnim pauzama za

odmor i osveženje.

  1. dan 23.02.2019. PARIZ

Dolazak u Pariz u toku jutarnjih časova. Po dolasku panoramsko razgledanje grada  autobusom : Trg Republike, veliki bulevari, stara Opera, Vandom, Konkord, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, Latinski kvart, Notr Dam, Luvr.Nakon jutarnjeg razgledanja odlazak na sajam i sajamski program.. Noćenje.

   4.dan 24.02.2019. PARIZ

Doručak. Celodnevni poseta sajmovima  SIASIMA 2019. – Paris Nord Villepinte, gde će biti izložena najsavremenija dostignuća iz oblasti poljoprivredne mehanizacije kao i najnovijim svetskim dostignućima u poljoprivredi – proizvodnja hrane, voćarstvo, povrtarstvo, uzgoj domaćih životinja, pčelarstvo, cvećarstvo, veterina, međunarodna takmičenja

Noćenje.

  1. dan 25.02.2019. PARIZ – SRBIJA

 Celodnevni boravak na sajmu ili slobodno vreme za individualne aktivnosti. Po povratku sa sajma oko 20,00 časova polazak za Novi Sad/ Beograd.

  1. dan: 26.02.2019. NOVI SAD – BEOGRAD

   Doručak. Dolazak u  Novi Sad / Beograd u večernjim  časovima, u zavisnosti od uslova na granicama.

   MINIMUM: 40 OSOBA

    CENA ARANŽMANA PO OSOBI:    295  €

    Doplata za jednokrevetnu sobu:      90  €         

   U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

   Prevoz autobusom turističke klase prema program, smeštaj u hotelima 3 zvezde u dvokrevetnim sobama sa   uključenim doručkom (3 noćenja), panoramska razgledanja gradova prema programu, usluge pratioca iz agencije, organizacioni troškovi.  

   U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

   Međunarodno zdravstveno osiguranje (cca 720,00 dinara – može se kupiti u agenciji), ulaznice za posetu sajmu, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 11.01.2019.

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od  150 €, ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na put.

Hoteli: 3 zvezde,  na liniji metroa (tačno ime hotela biće poznato 10 dana pre putovanja).

Ulaznice za sajam – u pretprodaji: za sajam SIMA= 30 eur, za sajam SIA= 14 eur

www.en.simaonline.com i www.en.salon-agriculture.com

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvredosti po prodajnom kursu poslovne banke – Credit Agricole.

 NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja. Satnice po programu su promenljivog karaktera i zavise od reda letenja avio kompanije. Putnik je dužan da proveri važnost svoje putne isprave.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Cenovinik broj 1, 04.12.2018.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.