LETNJI KAMP
ENGLESKOG JEZIKA 2017.
„INTERNATIONAL HOUSE“ – Paradise Bay
MALTA
ZA DECU OD 7 DO 17 GODINA

Škola IH-Internationa house je osnovana 2001 g. Njihov centar za mlade učenike se nalazi u hotelu Paradise Bay Resort 4* (25 min vožnje do St. Đulijansa i 100 m od plaže), gde poseduje 6 učionica. Hotel ima 3 otvorena i 1 veliki unutrašnji bazen, sobu za igre, deo sa internetom, teniski teren i peščanu plažu. Program za decu je podeljen na dva dela: JuionrsKOOL za decu od 07 do 13 godina i TeensKOOL za decu od 14 do 17 godina.

                                                                                                                     web: ihmalta.com

24  – ČASOVNI NADZOR!

Malta je ostrvo u Sredozemnom moru, bogat istorijom. Kao bivše kolonije Britanije, službeni jezici su malteški i engleski. Istorijski, kulturni i zabavni sadržaji, uz učenje engleskog jezika, stvaraju utisak bajkovitosti.

 

Smeštaj: Deca su smeštena u „economy“ sobama sa 4 kreveta sa pogledom na more u južnom krilu hotela. Sobe su klimatizovane, poseduju poseduju telefon (samo za ulazne pozive) i posebno kupatilo.

Ishrana se odvija u restoranu hotela. Uključen je pun pansion: kontinentalni doručak, lanč paket (sendvič, voda i voće) i toplu večeru.

 

Program nastave obuhvata 20 časova (15 sati) nedeljno. Grupe – različitih nivoa znanja, formiraju se od dece iz raznih zemalja. Nastava je raznovrsna i praktična, osmišljena da bude i obrazovna i zabavna. Vrlo često su u časove uključene igre, pesme, grupni rad na projektu, filmovi i niz drugih aktivnosti,  a sve predvođeno osobljem koje je kvalifikovano i ima iskustva u radu sa decom. Svi polaznici dobijaju materijal i udžbenike neophodne za nastavu.

Izleti: Tokom kursa su predviđene dve aktivnosti dnevno (odlazak na plažu, igre na bazenu, krstarenje brodićem, Water park, odlazak brodom do Gozo ostrva, poseta drugim plažama…).

 

Slobodne i sportske aktivnosti obuhvataju aktivan program po izboru i to sve pod nadzorom stručnog osoblja: veslanje kajaka, vaterpolo, sportko veče…i dr. Slobodne aktivnosti se nastavljaju i u večernjim časovima  – specijalnim programom druženja koji pomaže polaznicima pri upoznavanju, sklapanju prijateljstava i korišćenju engleskog jezika: kvizovi, žurke, veče filmova, talent šou i dr.

Nadzor i bezbednost dece je naravno od najvećeg značaja. Obučeno osoblje nadgleda sve aktivnosti i dežura 24 časa.

 

POLAZAK: 17. Juli 2017.    POVRATAK: 31. Juli 2017.

CENA ZA DVE  NEDELJE BORAVKA U KAMPU:   2.365 €

ROK ZA PRIJAVU: 01.03.2017.

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od  1.000 €

Ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre puta.

 

Aranžman obuhvata: Povratnu avionsku kartu Beograd – Valeta – Beograd (sa presedanjem) sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Valeti, letnji kurs engleskog jezika, smeštaj i ishranu, uslugu vođstva grupe (za grupe od najmanje 12 polaznika), organizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata: Međunarodno zdravstveno osiguranje (866,- din), dodatne fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.

Kurs obuhvata: Rezidencijalni smeštaj  sa uključenim svim obrocima (doručak, ručak, večera), 20 časova (15 sati) engleskog nedeljno, nastavni materijal, test po dolasku, sertifikat na kraju kursa, sportske i razne druge društvene aktivnosti, ekskurzije, pristup internetu, 24 – časovni nadzor nad decom.

Smeštaj: hotel Paradise bay – web: www.paradise-bay.com

NAPOMENA: Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru s prijavljenim putnicima koriguje cenu ili program.

Organizator KOMPAS Tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 13-70682   osiguravajuće kompanije „UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE”. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.                                              Cenovnik 1. 14.12.2016.