Galerija slika

Opis hotela

Livadhiotis City Hotel**

 www.livadhiotis.com

Smešten e u centru Larnake, na 100 metara od čuvene plaže Finikudes (Phinikoudes). Marina u Larnaki i Crkva Svetog Lazara udaljene su manje od 500 metara od hotela. Aerodrom Larnaka udaljen je  na 10 minuta vožnje. U ponudi ima besplatan javni bežični internet, bar i sobe s balkonom i satelitskom televizijom. Klimatizovane sobe hotela Livadhiotis City poseduju flat-screen TV, pribor za peglanje, sef, fen za kosu i aparat za kafu. Pored toga imaju tuš pristupačan za kolica, pogodan za osobe s invaliditetom. Na raspolaganju vam je besplatan kablovski internet. Dan možete započeti kontinentalnim doručkom. Bar u lobiju Café Blu obezbeđuje miran ambijent za uživanje u piću i grickalicama. Prijatno osoblje rado će vam pomoći oko organizacije planinskih izleta ili safarija džipom. Na raspolaganju vam je iznajmljivanje automobila i bicikala.Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.

 

Cenovnik

KIPAR 2018. – LETOVANJE TOKOM CELE GODINE

Polasci na redovnim linijama Air Serbia tokom cele godine od 01.04.2018. do 31.10.2018.

KIPAR

Individualno putovanje avionom

 Polasci: PONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM!!!

 

 

Napomene

PROGRAM INDIVIDUALNOG PUTOVANJA:

PRVI DAN BORAVKA: Beograd – Larnaka

Predviđeno poletanje za Larnaku redovnom linijom avio kompanije Air Serbia je oko 00.01h (iza ponoći)*. Sletanje aviona u ranim jutarnjim satima (oko 03.25h*) i transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Ulazak u sobe prema hotelskim pravilima. Usluga u hotelu u zavisnosti od izabrane usluge. Noćenje.

BORAVAK u  izabranom hotelu u Larnaka / Limasol / Pafos / Aja Napa / Protaras. Dužina boravka je u zavisnosti od izabranog broja noćenja – Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN BORAVKA: Larnaka  / Limasol / Pafos / Aja Napa / Protaras – Beograd. Doručak.Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pred poletanja aviona. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd je rano ujutru u 04.10h*. Dolazak u Beograd je oko 05.45h*. Kraj programa.

*NAPOMENA: Navedena satnica polaska / povratka je napisana po trenutnom redu letenja avio kompanije Air Serbia. Molimo Vas da se prilikom rezervacije aranžmana raspitate o detaljima letova kod Vašeg agenta. Takođe, molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polasku na putovanje!!!

CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA OBUHVATA:

 • Boravak u Larnaca/Limassol/Paphos /Aya Napa/Protaras u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge, strukture smeštaja i broja noćenja, a prema rezervisanom i uplaćenom putovanju.
 • Troškove organizacije putovanja

 CENA INDIVIDUALNOG PUTOVANJA NE OBUHVATA:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd na redovnim linijama avio kompanije Air Serbia. Trenutno najpovoljnija cena avionske karte je od 100€ *ekonomska klasa. Cena avionske karte zavisi od raspoloživosti mesta na avionu na određenoj klasi i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije
 • Aerodromske takse trenutno (cca 110€). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Transfer na Kipru aerodrom – hotel – aerodrom. Doplata za transfer na relaciji aerodrom Larnaka – hotel u Limasol / Aja Napa / Protaras automobilom (max mogu 4 osobe) po ceni 70€ po pravcu. Doplata za transfer na relaciji aerodrom Larnaka – hotel u Pafosu za automobil (max 4 osobe) je 120€ po pravcu. Prilikom rezervacije obavezna je prijava i uplata u agencija najkasnije 10 dana do polaska, a plaćanje je u dinarskoj protivvvrednosti po prodajnom kursu banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate.
 • Transfer Novi Sad – aerodrom Beograd. Postoji mogućnost povratnog transfera iz N.Sada našim vozilima sa Vaše kućne adrese. Cena povratnog transfera 20€/osobi!!! ( Prijava je neophodna 10 dana do putovanja, a za realizaciju minimum je 2 putnika).
 • Putno zdravstveno osiguranje – možete kupiti u agenciji uz aranžman ( za više informacija o uslovima i ceni polise osiguranja kontaktirati agenciju “Kompas tourism & travel” – Novi Sad)
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativne izlete i obilaske

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU se radi na UPIT i zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu. Doplata je definisana za svaki hotel posebno i doplaćuje se na osnovnu cenu standardne sobe po osbi /danu

USLOVI ZA DECU: Uslovi i doplate za decu definisani su za svaki pojedinačni hotel u okviru tabele cenovnika

VAŽNE NAPOMENE:

 • Individualno putovanje je predviđeno za minimum 2 putnika bez pratnje predstavnika agencije i usluge lokalnog vodiča i radi se na UPIT, a zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu i na avionu. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
 • Moguće je kombinovati datume (termine polasku / povratka) za avio karte ponedeljkom, sredom i petkom u periodu od 01.04.-15.10.2018.
 • Konačna cena individualnog putovanja zavisiće od trenutne raspoloživosti mesta na avionu na određenoj klasi i slobodnih kapaciteta u hotelu za tražene termine putnika i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

OSTALE NAPOMENE:

 • Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa aranžmana
 • U našoj ponudi hoteli nose broj zvezdica po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji zemlje gde se hotel nalazi. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Prilikom rezervacije agencija može da prosledi Vaš zahtev i želju, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je između 14-15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati.
 • Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati. U hotelima je zastupljeno pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi kopiju pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
 • Vremena leta u avio saobraćaju su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Putnici su dužni da provere u agenciji 2 dana pre putovanja da li je došlo do promene. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak individualnog putovanja računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj poletanje sa destinacije. Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa.
 • Na dan putovanja potrebno je doći na aerodrom minimum dva sata pre poletanja i izvršiti čekiranje na šalteru avio kompanije Air Serbia. Avio prevoz se odvija redovnom linijom avio kompanije.
 • Putnici mogu nositi do 23 kg prtljaga (ili onoliko koji dozvoljava klasa na avio prevozu redovne linije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag do 8 kg. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija (proveriti na sajtu Air Serbie propise za prtljag https://www.airserbia.com/sr-RS/zabranjeni-predmeti-u-prtljagu). Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
 • Vreme trajanja transfera od aerodroma do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu kompas.co.rs

Krajnji rok za prijavu putnika je nedelju dana pred put ili do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 300060243 od 09.01.2018 (primena od 25.01.2018) Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”

Cenovnik br. 1 od 11.04.2018.god.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI DVA PLATIVA PUTNIKA.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel

USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.

USLOVI PLAĆANJA:

 1. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Credit Agricole za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
 2. Usled promena na monetarnom tržištu agencija “Kompas tourism & Travel” zadržava pravo korekcije cena na neuplaćeni deo aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

 1. Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja ili po pravilima avio kompanije / hotela i ranije.
 2. Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

 

Preuzmite opste uslove putovanja u PDF formatu : pdf