KOMPASOVA LETNJA ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA 2018.

BERLIN

LETNJI KURS ZA JUNIORE (14- 17 godina) – INDIVIDUALNO

DID škola je osnovana 1990 godine i nalazi se u centru Berlina, blizu turističkih atrakcija (15 minuta peške do Brandenburške kapije). Učionice su opremljene sa savremenim nastavnim sredstvima, poseduju centar za učenje sa knjigama, Internet kafe sa 5 kompjutera, WiFi pristup, kafeteriju i veliku terasu na krovu za odmor.

www.did.de

 TRAJANJE KURSA  – 2 nedelje sa 20 časova nedeljno opšteg nemačkog jezika. Slobodne društvene aktivnosti   se organizuju dva puta nedeljno u poslepodnevnim časovima: to su šetnje gradom, odlasci u galerije, pabove,  žurke… (cene ulaznica nisu uključene). A vikendom se organizujeu 1 izlet nedeljno (Potsdam i Pruski dvorci), razgledanje Berlina sa posetom Parlamentu i dr. (ulaznice u objekte nisu uključene u cenu).

 SVAKI OD PONUĐENIH KURSEVA PODRAZUMEVA: test po dolasku i svetski priznat sertifikat o položenom   kursu na kraju, za sve polaznike koji pokažu 90% znanja pohađanog kursa. Škola obezbeđuje udžbenike i školski pribor. Na kraju kursa obezbeđuje se sertifikat. 

SMEŠTAJ U STUDENTSKOJ REZIDENCIJI:

Smeštaj je u standardnim višekrevetnim sobama, kupatila su u sobama. Nalazi se u centru Berlina / Berlin Mitte – od škole javnim prevozom cca 15 min busom do škole. Pri dolasku uplaćuje se depozit od 50 eur. Depozit se vraća na kraju boravka, ukoliko nije napravljena šteta u rezidenciji. Preporučuje se da sve vredne stvari budu ostavljene na čuvanje na recepciju hotela.

DOČEK-ISPRAĆAJ-TRANSFERI: Polazak učesnika je sa aerodroma u Beogradu, letom do Berlina. Sa aerodroma u Berlinu organizovan je transfer do smeštaja. Po završetku kursa organizovanim transferom do aerodroma, letom Berlin – Beograd završava se putovanje. 

ROK ZA PRIJAVU : najkasnije 45 dana pre polaska. UZ PRIJAVU OBAVEZNO PRILOŽITI FOTOKOPIJU PRVE STRANE  VAŽEĆEG PASOŠA.

Maloletne osobe moraju sa sobom poneti odobrenje oba roditelja overeno kod notara i prevedeno na nemački jezik.

PLAĆANJE: Prijave se primaju sa uplatom akontacije u iznosu od 900 eur. Celokupan iznos cene aranžmana uplaćuje se najkasnije 14 dana pre polaska na put. 

POLASCI SU NEDELJOM:                     24.06.2018.

(povratak Subotom)                              01. i 29.07.07.2018.

                                                                      05.08.2018.

Cena aranžmana izražena je devizno i po učeniku iznosi:

SA SMEŠTAJEM U REZIDENCIJI   (2 NEDELJE):               2.260 €

Doplata za Intenzivni kurs (+4 časa nedeljno):                              100 €

Doplata za smeštaj u dvokrevetnim sobama:                              150 €

Više o školi pogledajte na webu.

Aranžman obuhvata:

Povratnu avionsku kartu Beograd – Berlin – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Berlinu, letnji kurs nemačkog jezika (20 po 45 minuta za standardni, ili 24 sata po 45 minuta za intenzivni kurs, smeštaj u rezidenciji u višekrevetnim sobama sa uslugom punog pansiona (doručak, ručak, večera), nastavni materijal, organizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:

Međunarodno zdravstveno osiguranje – može se kupiti u agenciji, lokalni prevoz, fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.

Uplate aranžmana se vrše u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate.

NAPOMENA:

  1. Cena i program aranžmana može biti korigovan usled neblagovremene prijave što zavisi o raspoloživim mestima na letovima avio kompanije.
  2. U slučaju odustajanja od uplaćenog aranžmana primenjuju se penali avio kompanije i DID Deutsche Institut-a.

Agencija  KOMPAS tourism &travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA  .  CENOVNIK BR. 1 – 23.03.2018.