LETNJA ŠKOLA  NEMAČKOG  JEZIKA  2018.BEČ

ŠKOLA ActiLingua

www.actilingua.com/en/summer-school   

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Škola jezika ActiLingua u Beču osnovana je pre  30 godina. U dugogodišnjem radu stekla je reputaciju kao jedna od  vodećih škola nemačkog jezika. Škola se razvila u uspešnu obrazovnu instituciju zbog svoje raznovrsne ponude kurseva jezika, visokog standarda nastave i moderne nastavne opreme. Škola je locirana u samom srcu Beča, nasuprot čuvenog dvorca Belvedere, a na prvom spratu zgrade u ulici   Reisnerstrasse. Pored prostranih i svetlih učionica, škola raspolaže sa multimedijalnom bibliotekom sa 20 računara, besplatnim WiFi internetom kroz celu školu i prostorijom za odmor i opuštanje nakon nastave. U  cenu  programa  uključen  je  i  program  vannastavnih  aktivnosti  (uglavnom  od  15  do  18h)  koji 

 

 

obuhvata različite sportove (fudbal, košarka, odbojka), ali i večernje aktivnosti (uglavnom od  18  do  21:30h)  poput kulturnih kvizova, lokalnih  obilazaka,  razgledanja, časova valcera, pozorišnih radionica.  Polaznicima je na raspolaganju i opcioni program aktivnosti koji mogu da izaberu prvog dana u školi, uz doplatu (26-70 €), u zavisnosti od aktivnosti ili ekskurzije za koju se odluče. Dodatne aktivnosti mogu biti ture sa vodičem, odlasci na     koncerte,     posete     znamenitostima, celodnevna    poseta    Salcburgu    ili    oblasti  Wachau,  poludnevna  poseta  Karnuntumu,  pećinama  Seegrotte  ili  Burg  Kreuzenstein.  Pored  toga, mogu se pohađati i časovi tenisa i imati 6, 8 ili 10 časova nedeljno, uz doplatu.

    Polaznicima su na raspolaganju rezidencije škole ActiLingua Academy, koje su visokog standarda.

       Rezidencija za tinejdžere 12-17 godina nalazi se u istom kompleksu gde se odvija i nastava. Dečaci i devojčice su smešteni odvojeno i o njima i njihovim potrebama brine vaspitno osoblje. Svi polaznici imaju nadzor 24 časa od strane osoblja škole, a da bi neko mogao da napusti grupu mora da ima pismeno odobrenje roditelja/staratelja.

Sobe su  višekrevetne (tri do šest kreveta po sobi), a velika zajednička kupatila (za decu istog pola) su na svakom spratu. Postoje i trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Obroci su u školskoj kantini (pun pansion). Smeštaj je organizovan od nedelje pre početka kursa, do subote po završetku kursa.

  Rezidencija za tinejdžere 16-19 godina nalazi se na 25 minuta gradskim prevozom od centra grada i škole ActiLingua. Smeštaj je u dvokrevetnim sobama sa kupatilom i internetom. Od obroka su obezbeđeni doručak i večera (polupansion) u restoranu rezidencije.

POČETAK KURSA; SVAKI PONEDELJAK U JULU 2018.

Polazak: Nedelja – Povratak: Subota

Termini za program od 2 nedelje:  01.jul – 14.jul / 15.jul – 28.jul, 22.jul – 04.avg  2018.

Termini za program od 3 nedelje:  01.jul – 21.jul / 15.jul – 04.avg  2018.

 

Povratni depozit: 40 € za program 12-17 godina; 100 € za program 16-19 godina / novac se deponuje po dolasku u školu i vraća na kraju nastave. Depozit se ne vraća u slučaju eventualnih troškova u vidu štete napravljene od strane učenika.

Cena uključuje:

 Nastavu i nastavni materijal, test na početku kursa, sertifikat na kraju kursa, registraciju, rezidencijalni smeštaj sa punim pansionom (ZA UZRAST 12-17 GODINA)   / polupansion (ZA UZRAST 16-19 GODINA) , pun program aktivnosti uključujući badminton, odbojku, fudbal, košarku, plivanje i aerobik, razgledanje Beča, časove bečkog valcera, disko večeri, obilazak Beča noću, roštilj, filmske večeri i dr.

 Cena ne uključuje:

Prevoz – Srbija/ Beč

Troškove (međunarodno zdravstveno osiguranje, opcione ekskurzije i dodatne sportske aktivnosti).

Cene dodatnih troškova / rezerviše se u školi i plaća na licu mesta:

Gradski prevoz (17,10 eur za 1 nedelju)

Ture razgledanja u Beču (26 eur za 1 nedelju)

Jednodneva ekskurzija Salzburg/Wachau   70 eur

Poludneva ekskurzija npr.Laxenburg/Burg    40 eur

Koncert  44 eur

VAŽNE NAPOMENE:

Za učenike 12-17 godina  za izlazak iz zemlje neophodno je Saglasnost oba roditelja za prelazak granice + prevod na engleski jezik / overeno kod ovlaštenog notara.

Uz blagovremenu prijavu moguće je organizovati prevoz kombijem ili avionom do Beča (cena povratne karte kombijem je 70 eur, cena avio karte zavisi od raspoloživosti mesta za traženi termin).  Ukoliko se dolazi avionom škola organizuje povratni transfer /aerodrom-škola-aerodrom/  po ceni od 80 eur – rezerviše se i plaća u agenciji.

Posteljina je uključena u cenu, treba sa sobom poneti peškire.

U slučaju eventualnih grešaka, važeći je samo zvanični katalog škole.

PRIJAVA I PLAĆANJE:

Najmanje 30 dana pre početka nastave. Prilikom prijave uplaćuje se 40% od cene aranžmana, ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre polaska. Plaćanje je isključivo u dinarima po kursu poslovne banke Credit Agricole.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranicu važećeg pasoša.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.   Cenovnik 1, 26.02.2018.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“.