LETNJA ŠKOLA

ENGLESKOG JEZIKA 2018.

OXFORD – ODRASLI

DONJA STAROSNA GRANICA 18 + GODINA

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

www.kingscolleges.com

NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI UNIVERZITETSKI CENTAR NA SVETU, POJAM  ENGLESKE ISTORIJE. UTONUO JE U DUGU TRADICIJU I PRELEPU ARHITEKTURU, OXFORD JE IZUZETNA KOMBINACIJA ISTORIJSKOG, TRADICIONALNOG, ROMANTIČNOG ENGLESKOG GRADA I INTERNACIONALNOG NAUČNOG I KULTURNOG CENTRA. BLIZINA LONDONA (VOZOM SE STIŽE ZA MANJE OD JEDNOG SATA, SA POLASCIMA NA SVAKIH 20 MINUTA), OMOGUĆUJE MNOGOBROJNE IZLETE I PROVOD.

KING’S OXFORD CENTAR se nalazi u lepom istorijskom zdanju St. Joseph’s Hall, na svega dvadesetak minuta hoda od centra grada. Opremljen je najsavremenijim nastavnim sredstvima, bibliotekom i čitaonicom,multimedijskim centrom, internet kafeom, kao i zabavnim centrom i predivnom terasom za odmor.

TRAJANJE KURSA  – 2 nedelje sa 20 časova nedeljno, opšteg engleskog jezika kao i jedan organizovan izlet, dok su slobodne društvene aktivnosti svakodnevne.

SVAKI OD PONUĐENIH KURSEVA PODRAZUMEVA: test po dolasku i svetski priznat sertifikat o položenom kursu na kraju, za sve polaznike koji pokažu 90% znanja pohađanog kursa. Škola obezbeđuje udžbenike, školski pribor, kao ineophodan materijal za orijentaciju i snalaženje, uključujući plan grada, red vožnje i slično.

TRAJANJE KURSA: 2 NEDELJE (MOGUĆNOST PRODUŽENJA)

SLOBODNE AKTIVNOSTI: Najmanje dva puta nedeljno organizuju se besplatne fakultativne aktivnosti: predavanje, filmske projekcije, organizovane posete diskotekama, kao i sportske aktivnosti (odbojka, košarka i fudbal). Subotom se praktikuju posete obližnjim istorijskim i kulturnim destinacijama, koje su obuhvaćene cenom kursa (što se ne odnosi i na prevoz do mesta održavanja sportskih aktivnosti i ulaznice na turističke atrakcije).

SMEŠTAJ U PORODICI: Porodice su odabrane prema strogim kriterijumima školske komisije. Kuće su nedaleko od škole, do koje se lako i brzo stiže i pešice. Dolazak u odabranu porodicu je nedeljom, dok je početak kursa narednog dana.Smeštaj u porodici može biti u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, koji obuhvata doručak i večeru. Promena posteljine i upotreba mašine za rublje je jednom nedeljno.

REZIDENCIJALNI SMEŠTAJ: (donja starosna granica je 18 godina): moderno apartmansko zdanje je pored škole. Apartman čine 6 jednokrevetnih spavaćih soba, dva zajednička kupatila, dnevni boravak i kuhinja. Smeštaj je na bazi polupansiona u restoranu.

Smeštaj u rezidenciji je moguć u terminu od 28. Juna do 1. Avgusta.

DOČEK-ISPRAĆAJ-TRANSFERI:

Polazak je sa aerodroma u Beogradu, letom do Londona. Sa aerodroma u Londonu, organizovan je transfer do odabranog centra. Po završetku kursa organizovanim transferom do aerodroma u Londonu, letom London- Beograd, završava se putovanje.

Doček i ispraćaj je pod nadzorom osoblja škole. Formirane grupe sa najmanje 15 polaznika, idu pod vođstvom i nadzorom profesora engleskog jezika.

PONAŠANJE I POSLEDICE:

Polaznici po dolasku biće upozati sa pravilima ponašanja i kućnim redom. Svako grubo kršenje dogovorenih pravila ponašanja povlači posledice (prekid kursa i povratak kući o trošku samog polaznika, odnosno njegovih roditelja).

ROK ZA PRIJAVU: najkasnije 45 dana pre polaska.

PLAĆANJE: Prijave se primaju sa uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene aranžmana. Celokupan iznos cene aranžmana uplaćuje se najkasnije 14 dana pre polaska na kurs. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu „Credit Agricole“ banke na dan uplate.

POLASCI  SU NEDELJOM: 30. Jun 2018.

(povratak isto Nedeljom) 01. 08. 15. 22. i 29. Jul 2018.                                       

Cena aranžmana izražena je devizno i za 2 NEDELJE po učeniku iznosi:

SA SMEŠTAJEM U PORODICI U 1/2 SOBI:          2.195   €

Doplata za jednokrevetnu sobu (nedeljno): 60   €

Doplata za dodatnu nedelju: 660   €

SA SMEŠTAJEM U STUDENTSKOJ REZIDENCIJI (1/1 SOBA):            2.450 €

Doplata za dodatnu nedelju: 815 €

Aranžman obuhvata:

Povratnu avionsku kartu Beograd – London – Beograd, sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Londonu, letnji kurs engleskog jezika, smeštaj prema odabranim opcijama na bazi polupansiona (doručak i večera), uslugu viziranja i organizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:

Troškove vize, medjunarodno zdravstveno osiguranje, lokalni prevoz, dodatne fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.  

DOKUMENTACIJA NEOPHODNA ZA IZRADU BRITANSKE VIZE:

– Biometrijski pasoš + fotokopija

– 2 fotografije, ne starije od šest meseci, isključivo na beloj pozadini

– Za đake  (srednjoškolce, studente): potvrda o redovnom školovanju + prevod na engleski jezik

– Đačka knjižica ili indeks (original) + fotokopija,

– Stari pasoš +  pasoši članova najuže porodice iako ne putuju sa Vama (supružnika / dece / roditelja),

– Potvrda o zaposlenju oba roditelja sa visinom mesečnih primanja i datumom početka zaposlenja + prevod na engleski jezik.

CENA VIZE: 121 € (cena vize je podležna promenama). Odlazak u Konzularno odeljenje u Beograd je neophodan! 

Agencija aplicira za britansku vizu (nakon kompletno dostavljene tražene dokumentacije), a klijenti OBAVEZNO u zakazanom terminu moraju biti na razgovoru u prostorijama partnera UK ambasade: Teleperformance Limited, Airport City, Omladinskih brigada 88 11070 Novi Beograd.

Ukoliko se viza radi po ubrzanom postupku cena vize se uvećava i trenutno iznosi 180 eur.

NAPOMENA: Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru s prijavljenim putnicima koriguje cenu ili program.

Agencija  KOMPAS tourism &travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“.

 PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.

Cenovnik br.1, 25.01.2018.