LARNAKA (Larnaca)

Larnaka je grad na istočnoj obali, treći po veličini grad na Kipru. Jedan je od najstarijih gradova na Kipru, u čiju luku pristaju luksuzne jahte turista koji uživaju u čistim plažama, kristalno plavom moru, bogatom noćnom životu i mnogobrojnim festivalima. U centru grada nalazi se peščana gradska plaža Finikudes (Phinikoudes) i istoimeno šetalište. U blizini Larnake nalazi se i čuveno Veliko slano jezero, svratište flaminga. Oni koje ineteresuje istorija ovog mesta mogu posetiti mnoge znamenitosti, kao što su grob svetog Lazara, muzej iz 17. veka, Hala Sultan Teke i antički grad Kition. Noćni život nije toliko aktivan kao u drugim mestima na Kipru, pa Larnaka predstavlja idealnu destinaciju za porodični odmor.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL 2* LARNAKA

Livadhiotis City Hotel je smešten u centru Larnake, na 100 metara od čuvene plaže Finikudes (Phinikoudes). Marina u Larnaki i Crkva Svetog Lazara udaljene su manje od 500 metara od hotela.

PALM BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4* LARNAKA

Palm Beach Hotel & Bungalows udaljen je samo par metara od plaže Larnaka bej, na 6 km od centra Larnake i na 14 km od Međunarodnog aerodroma Larnaka. Hotel ima velike tropske vrtove i 3 bazena.

HOTEL LORDOS BEACH 4* LARNAKA

Hotel Lordos Beach smešten je na privatnoj plažu u zalivu Larnake. Hotel Lordos se nalazi na 15 minuta vožnje od centra, gde možete posetiti Tvrđavu u Larnaki i ostatke antičkog grada Kitijuma.

HOTEL GOLDEN BAY BEACH 5* LARNAKA

Hotel Golden Bay Beach***** nalazi se na Kipru, u blizini zaliva Larnake, na 100 metara od plaže. Međunarodni aerodrom u Larnaki udaljen je 13 km od hotela, a do centra grada stiže se za 15 minuta vožnje. Hotel Golden Bay Beach ima nekoliko ugostiteljskih objekata.