KRSTARENJE DRINOM

01.05.2021.

Tamo gde se nebo spaja sa vodom!   

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Program putovanja autobusom:

Polazak iz Novog Sada u 04.30h sa parking kod Lokomotive na železničkoj stanici. Polazak iz Beograda sa parking kdo Sava Centra, savska strana u 05:45 časova. Sa kraćom usputnom pauzom u Čačku, vožnja preko Užica do kafane „Kod Loja“ gde ćemo napraviti  pauzu za doručak. Imaćete priliku da probate čuvenu Zlatiborsku komplet lepinju. Uz priču o Kremanskoj misteriji u selu proroka, trasom Šarganske osmice, pored Drvengrada, grada čuvenog režisera Emira Kusturice dolazimo do Višegrada. Uz priču o nobelovcu Ivu Andriću, obićićemo ćupriju na Drini, koja je ušla u Svetsku baštinu spomenika kulture i nalazi se pod zaštitom UNESCO. Zatim, obilazak Andrićgrada, još jedne izuzetne tvorevine našeg poznatog režisera. Slobodno vreme za ručak i obilazak grada. Naša topla preporuka su ćevapi na terasi hotela „Višegrad“ na kojoj ćete uz ručak uživati u šumu Drine i predivnom pogledu na most. A onda, najlepši trenutak dana…ukrcavanje na brod „Grizzly“…krstarenje kanjonom Drine, jednim od najdubljih na svetu, koga krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice…tamo gde se nebo spaja sa vodom, a provode nestvarni i nezaboravni trenuci…Nakon tri i po sata uživanja, dolazak na jezero Perućac gde će nas čekati autobus. Panoramsko razgledanje HE“Bajina Bašta“ i lagana vožnja do reke Vrelo, najkraće reke u Evropi. Posetićemo mesto izvora i prošetati se dužinom od 365m do njenog ušća u Drinu. Slobodno vreme za ručak. Povratak preko planine Tare. Dolazak u Beograd i Novi Sadu kasnim večernjim satima, Kraj putovanja.

CENA ARANZMANA PO OSOBI : 4690 DINARA

Popust za decu do 12 godina 30%

Polazak iz Cacka 3.960,00 dinara

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa;
  • Krstarenje kanjonom Drine na brodu „Grizlly“;
  • Doručak „kod Loja“ – po izbotu: Komplet lepinju ili lepinju sa kajmakom i pršutom ili lepinju sa kajmakom i šunkom ili lepinju sa kajmakom (izjašnjavanje prilikom prijave u agenciji);
  • Obilasci prema programu uz tumačenje turističkog vodiča;
  • Usluge profesionalnog turističkog vodiča za sve vreme trajanja putovanja;
  • Organizacioni troškovi;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Fakultataivni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge;
  • Ručak u restoranu na obali Drine u Bajinoj Bašti po ceni od 890,00 po osobi (gulaš, salata, hleb, dezert);

TRANSFERI:

Transfer Subotica, Sombor, Vrbas, Zrenjanin – 1.800,00 dinara

Transfer Kikinda i Vršac – 2.400,00 dinara

Minimum 6 prijavljenih putnika za realizaciju transfera.

NAPOMENE:

1)      U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od minimum 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2)      Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Način plaćanja:

–        Gotovinski ili platnim karticama – 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

–        Karticama Banke Intesa, na 5 mesečnih rata bez kamate.

–        Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, nakon završetka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000045496 od 06.11.2020. Triglav osiguranje ADO, Licenca OTP 452/2020 kategorija A25

Program “Krstarenje Drinom”, je zaveden pod rednim brojem 26 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                               

Cenovnik br. 1 od 08.02.2021.  

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

Novi Sad, 08.02.2021.