Kranjska Gora

Zimovanje /Nova Godina

Kranjska Gora je srce Gornjesavske doline. Krase je sveža leta, zime sa puno snega i netaknuta priroda. Na raspolaganju vam je 18 skijaških programa različite tehničke zahtevnosti, žičare i staze koje se nižu padinama Vitranca sve od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 m do 1215m: 6 žičara sa sedežnicama, 13 vučnica, 21 staza, ukupna dužina skijališnih staza je 20 km (crvenih osam, crnih četiri i plavih 10). Prednost Kranjske Gore je geografska blizina, raznovrsni sadržaju za decu i neskijaše, wellness – spa pogodnosti kao I mogućnost bavljenjem dodatnim aktivnostima kao što su skijaško trčanje, sankanje, hodanje na “velikim nogama”, bording, penjanje po ledu.

Kranjska Gora Zimovanje

Kranjska Gora Nova Godina

Cene zimovanja Kranjska Gora

Predsezona 2016/17
individualni polasci- sopstveni prevoz

CENE PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI ILI PO APARTMANU IZRAŽENA U €Cene zimovanja Kranjska Gora

Cene zimovanja Kranjska Gora
Ski sezona 2016/17

individualni polasci- sopstveni prevoz

CENE PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI ILI PO APARTMANU IZRAŽENA U €Cene Ski sezona Kranjska Gora

 Kranjska Gora Nova Godina
Docek Nove Godine

individualni polasci- sopstveni prevoz

kranjska_gora_nova_godinaCENE PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI ILI PO APARTMANU IZRAŽENA U €

Kranjska Gora Zimovanje

Kranjska Gora Nova Godina

APARTMANI VITRANC

APARTMANI VITRANC 3*** su udaljeni  50m od skijališta. Svi apartmnai imaju kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, kupatilo, balkon I spavaću sobu sa dva ili tri kreveta. Po potrebi s emogu dodati još dva ležaja. Apartmani imaju bežični pristup internetu, kablovsku televiziju, frižider, mikrotalasnu rernu i telefon.

Hotel ŠPIK

Hotel ŠPIK 3*** / 4**** se nalazi u mestu Gozd Martuljek na 5 kilometara od Kranjske Gore u prelepom okruženju. Hotelski kompleks Špik se sastoji iz dva dela: Hotela Špik 3* i Alpskog Resorta Špik 4*. Gostima hotela je na raspolaganju besplatan prevoz hotelskim mini busom na relaciji hotel Špik-Kranjska Gora-hotel Špik. Posebnost hotela je Svet vode Špik koji se prostire na 250 m2. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, fenom.

Hotel ALPINA

Hotel ALPINA 3*** se nalazi na samoj ski stazi I odličan je izbor za porodičan odmor.  U ponudi su sobe koje sadrže TV sa satelitskim kanalima i restoran u sklopu hotela.Sve sobe sa TWC, SAT TV

RAMADA Hotel & Suites

RAMADA  Hotel & Suites Kranjska Gora (ex Prisank) 4****je udaljen oko 100m od ski staze  I pored same pešačke staze. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, fenom, minibarom, sefom,  internet priključkom. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, igraonica

Hotel KOMPAS

Hotel KOMPAS 4**** se nalazi u blizini skijališta, u svom sastavu ima tursko kupatilo, saunu I zatvoreni bazen. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, fenom. Gostima je na raspolaganju restoran, noćni bar sa podijumom za  ples.

RAMADA RESORT

RAMADA RESORT Kranjska Gora  4**** (ex Larix) se nalazi uz samo skijalište I verovatno je ovo najomiljeniji hotel  u Kranjskoj gori zbog izvanrednog vodenog parka koji se prostire na površini od 400m2. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, bežičnim internetom, mini barom. Gostima hotela su na raspolaganju wellness usluge, restoran, kafe bar sa kaminom.