Kopaonik je najveći skijaški centar Srbije. Uređeni tereni skijaškog centra pružaju neizmerno uživanje svim skijašima, od početnika do skijaša sa vrhunskim sposobnostima i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Ukupna dužina staza za Alpsko skijanje je 55 km, oko 18 km za nordijsko skijanje, a uređen je i »Snowboard« park opremljen po najvišim standardima.  Isto tako,postoje i tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, super veleslalom i spust. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 90% kapaciteta ski centra, tako da sezona traje duže i ne zavisi mnogo od vremenskih uslova, a za ljubitelje noćnog skijanja, osvetljena je staza “Malo Jezero” (450 m). Sve staze su odlično povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 32.000 skijaša na sat. Ovaj sistem, čini jedna šestosedna žičara, četiri četvorosedne, tri četvorosedne žičare sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, tri dvosedne žičare, dva ski lifta “sidro”, osam ski liftova “tanjir” kao i tri vezna ski lifta.

App Srbijašume

Lokacija: Kompleks se sastoji od tri objekta, od kojih su dve vile Šumska kuća 2 i 3, otvorene 2011. godine,  Šumska kuća 1 je potpuno renovirana 2013. godine. Vile se nalaze 300m od hotela “Putnik” na 1648mnv. Od centra turističkog kompleksa Kopaonika su udaljeni 1,5 km. Najbliža žičara “Sunčana dolina” je udaljena 600m od naših vila.

Sadržaj studija : Šumske kuće raspolažu dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim studijima. Svi studiji imaju jednu prostoriju sa  delom  za spavanje, trpezariju,  opremljenu kuhninju , kupatilo     ( tuš/wc), TV, Wi Fi u Šumskoj kući 1  u studijima i TV Sali. Šumske kuće u svom sastavu imaju skijašnicu, TV salu u Šumskoj kući 1, parking i ogradjeno igralište.

Usluga: najam studija, bez ishrane. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno.Grejanje je centralno. Zabranjeno je pušenje i držanje kućnih ljubimaca u apartmanima

Minimalan broj  je 3 noćenja

Za kraći boravak,cena se uvećava za 20%.

Legenda : NA  najam.

ŠUMSKA KUĆA 1 :  Četvorokrevetni studiji oko 25 m2, maksimalan broj osoba 4.

Tip studija  :             2+2, dva klasična kreveta i dve fotelje na razvlačenje .

Tip studija :              1+3, Studija br. 9 i 10 su u potkrovlju, imaju jedan klasičan krevet i tri fotelje na razvlačenje.

                                   U ovim studijima cena je     niža za 10% u odnosu na cene za studio 2+2. 

ŠUMSKA KUĆA 2 i ŠUMSKA KUĆA 3 :  Dvokrevetni i trokrevetni studiji .

Tip studija :                  1+0 , dvosed na razvlačenje, maksimalan broj osoba  2.

Tip studija :                  1+1 , dvosed na razvlačenje i jedan klasični krevet, maksimalan broj osoba 3-4

Cena aranžmana uključuje: smeštaj u izabranom studiju dnevno, najam bez ishrane po studiju za navedeni broj osoba.

Cena aranžmana ne uključuje:Boravišnu taksu u i iznosi 100 din dnevno po osobi  za odrasle, 50 din po osobi za decu od 7 -15 god (plaća se na recepciji apartmana).

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: Sopstveni prevoz , dolazak na Kopaonik. Smeštaj u studije Šumske kuće posle 14h. Boravak na bazi najma  studija  bez ishrane, i broju noćenja po rezervaciji.

DRUGI DO PRETPOSLEDNJI DAN: Boravak na bazi najma/noćenje bez ishrane. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, izlete.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje objekta do 10h. Kraj programa

USLOVI PLAĆANJA:

  1. 1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express
  3. 3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata)
  4. 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana na rate bez kamate, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Poslednja rata dospeva 15.12.2018.
  5. 5. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima agencija Srbijašume ima ugovor

NAPOMENA: U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane agencija je 5 dana pre započinjanja putovanja.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA i opisi iz kataloga hotela i sa sajta   organizatora JP SRBIJAŠUME – Poslovnica opšteg turizma Licenca OTP 236/2010 od 11.02.2010. god. Cenovnik broj 1. od 31.01.2018.