LETNJI KAMP
ENGLESKOG JEZIKA 2017.
„ENGLISH SUNNY SCHOOL OF CYPRUS“ – LIMASOL
KIPAR
ZA DECU OD 11 DO 18 GODINA

Škola ESSC je osnovana 2000 g. Nalazi se u Limasolu, 300 m od plaže i hotela Park Beach 3*, gde su smešteni studenti. Sve učionice su klimatizovane. Grupe su do 15 učenika.

24-časovni nadzor!

Kipar je ostrvo u Sredozemnom moru, bogat istorijom. Kao bivše kolonije Britanije, engleski jezik je drugi po važnosti posle grčkog. Učenje engleskog jezika uz istorijski, kulturni i zabavni sadržaji, biće edukativno ali i zabavno.

 

Smeštaj: Deca su smeštena u hotelu Park Beach 3* u sobama sa 4 i 5 kreveta (neke su sa pogledom na more, jer je hotel na samoj plaži) ili u apartmanskom zdanju Park Beach Apartment Residency, koje se nalazi preko ulice. Sobe su klimatizovane, poseduju poseduju telefon, televizor, terasu i posebno kupatilo. Hotel poseduje bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrane, prostor za igru, TV salu sa bilijarom i stonim tenisom, kao i fitnes centar. WiFi je besplatan u zajedničkim prostorijama, recepcija radi 24 sata.

Ishrana se odvija u restoranu hotela. Uključen je pun pansion: bife doručak, topli ručak i večera (lanč paket tokom ekskurzija).
Program nastave obuhvata 20 časova (po 50 min) nedeljno. Grupe – različitih nivoa znanja, formiraju se od dece iz raznih zemalja. Nastava je raznovrsna i praktična, osmišljena da bude i obrazovna i zabavna. Vrlo često su u časove uključene igre, pesme, grupni rad na projektu, filmovi i niz drugih aktivnosti, a sve predvođeno osobljem koje je kvalifikovano i ima iskustva u radu sa decom. Svi polaznici dobijaju materijal i udžbenike neophodne za nastavu.
Izleti: Tokom kursa su predviđene dve aktivnosti nedeljno: 1 celodnevni izlet (Waterpark, odlazak do Pafosa i poseta starom amfiteatru, odlazak do Nikozije, Larnake, poseta drugim plažama…) i 1 poludnevni izlet (Curium plaža, stari deo grada Limasola…). Svake srede je Grčo veče sa živom muzikom i tradicionalnom grčkom hranom.
Slobodne i sportske aktivnosti obuhvataju aktivan program po izboru i to sve pod nadzorom stručnog osoblja: odbojka, sportske igre na plaži, vožnja brodom…i dr. Slobodne aktivnosti se nastavljaju i u večernjim časovima – specijalnim programom druženja koji pomaže polaznicima pri upoznavanju, sklapanju prijateljstava i korišćenju engleskog jezika: kvizovi, žurke, veče filmova, talent šou i dr.

Nadzor i bezbednost dece je naravno od najvećeg značaja. Obučeno osoblje nadgleda sve aktivnosti i dežura 24 časa.

POLAZAK: 16. Juli 2017.* POVRATAK: 30. Juli 2017.*

CENA ZA DVE NEDELJE BORAVKA U KAMPU: 1.610 €

*Let u odlasku je noću između subote i nedelje, tako da usluga ma Kipru počinje u nedelju rano ujutru. U povratku let je jako rano ujutru u nedelju, pa će deca napustiti sobe oko ponoći između subote i nedelje.

ROK ZA PRIJAVU: 01.03.2017.
Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od 1.000 €.
Ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre puta.
Aranžman obuhvata: Povratnu avionsku kartu Beograd – Larnaka – Beograd (direktan noćni let Air Srbije) sa uključenim aerodromskim taksama, transfere od i do aerodroma u Larnaki, letnji kurs engleskog jezika, smeštaj i ishranu, uslugu vođstva grupe (za grupe od najmanje 12 polaznika), organizacione troškove aranžmana.

Aranžman ne obuhvata: Međunarodno zdravstveno osiguranje (866,- din), dodatne fakultativne izlete, lične troškove i sve druge nepomenute usluge.

Kurs obuhvata: smeštaj sa uključenim svim obrocima (doručak, ručak, večera), 20 časova engleskog nedeljno, „welcome pack“ (olovka, sveska, torba ili majica), nastavni materijal, test po dolasku, sertifikat na kraju kursa, sportske i razne druge društvene aktivnosti, ekskurzije, pristup internetu, 24 – časovni nadzor nad decom.

www.sunnyschool.eu

NAPOMENA: Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru s prijavljenim putnicima koriguje cenu ili program.

Organizator KOMPAS Tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE”.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA. Cenovnik br. , 14.12.2016.