Jednodnevni izlet

SEGEDIN

05.09.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Polazак iz Beograda autobusom oko 05:30h sa parkinga  preko puta Sava Centra (tačno vreme i mesto polaska ćemo javiti par dana pred polazak). Polazak iz Novog Sada u 06:45h na parkingu kod Lokomotive na Železničkoj stanici. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg ), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “Vratima života“, Srpska pravoslavna crkva… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Odlazak do hipermarketa Auchan, Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak za Srbiju oko 19h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnom prelazu i usputnim pauzama. Kraj programa.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Programom predviđena razgledanja
 • Usluge vodiča u toku trajanja putovanja i organizacioni troškovi

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Individualni troškovi i sve programom nepomenute usluge.
 • Fakultativni izleti – odlazak do hiper marketa – 300 dinara( plaća se na licu  mesta kod vodiča);
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 125 dinara po osobi po danu;

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinski ili platnim karticama 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Karticama Banke Intesa, na 5 mesečnih rata bez kamate.
 • Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, nakon završetka putovanja.
 • Administrativnom zabranom do decembra 2020. godine.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                           

Program Segedin je zaveden pod rednim brojem 88 u knjizi evidencija programa turističkih utovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                                            

Cenovnik br. 1 od 01.07.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!