IBAKTECH 2019.

Međunarodni sajam  pekarstva, mašinske industrije,proizvodnja sladoleda, čokolade

 ANKARA 07.-10.03.2019.       

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf                                

 Mašine za preradu testa i mašine za proizvodnju hleba, rerne, mikseri,automatsko peglanje peciva, linije za proizvodnju pita,industrijska baklava, pizza linije, mašine za peke, oblikovanje kolača, tvrdi keksi, krekeri, sušeni  hleb, mašine za proizvodnju testa, mašine za rezanje torte, pita i baklava, oprema za pripremu torti, oprema za pripremu kolača i biskvita, transporteri za hlađenje hleba, industrijska kuhinjska oprema, aditivi za prehrambenu industriju,vitrine, oprema za: kafeterije, restorane, barove i poslastičarnice, sistemi hladnjača, laboratorijska oprema, usluge sertifikacije…..

Program putovanja – avionom:

     1.dan 07.03.2019. BEOGRAD – ANKARA

     Dolazak na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u 07,00 časova. Let za Ankaru sa međusletanjem u Istanbulu.Sletanje na aerodrom u Ankari u 15,10 časova po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme  za odmor. Noćenje.

     2./3. dan 08./09.03.2019. ANKARA

     Dva sajamska dana. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

  1. dan 10.03.2019. ANKARA- BEOGRAD

     Doručak, napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska transfera na aerodrom. Let za Beograd u 16,05 časova sa presedanjem u Istanbulu. Planirano sletanje na beogradski aerodrom u 19,30 po lokalnom vremenu.

     MINIMUM: 15 OSOBA

     CENA ARANŽMANA PO OSOBI:    295 EUR

     Doplata za jednokrevetnu sobu:       90 EUR – na upit

     Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu poslovne banke -Credit Agricole.

     U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

     Povratna avio karta na relaciji Beograd/Istanbul-Ankara, transferi u Ankari aerodrom/hotel/aerodrom,

 smeštaj u hotelu 3 zvezde u dvokrevetnim sobama u Ankari sa uključenim doručkom (3 noćenja), troškovi         pratioca  grupe i organizacioni troškovi.

     U CENU NIJE UKLJUČENO:

    Aerodromske takse 170 EUR(podložne promeni)- plaćaju se uz aranžman, ulaznice za posetu sajmu,    lokalni prevoz u  Ankari, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

     KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 16.01.2019.

     Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 150 eur, ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na put.

     Prijave se vrše pismenim putem, uz dostavljanje skenirane prve stranice pasoša. Za ulazak u Tursku pasoš treba da važi najmanje 6 meseci. 

     NAPOMENE:

 1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija      zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

, Cenovinik broj 1, 22.11.2018.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM    O    OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!