HEVIZ

HUNGUEST HOTEL HELIOS ***

 Heviz se nalazi u jugozapadnom delu Mađarske, 7 km od Balatona i 380 km od Novog Sada. U središnjem delu grada nalazi se termalno jezero Heviz.
Termalno jezero nalazi se na 4.4 ha površine, voda dolazi sa 38 m dubine i za tri dana se promeni u koritu jezera. Leti dostigne temperaturu od 38 stepeni celziusovih, a zimi nije ispod 22 stepena, tako da je cele godine pogodno za kupanje. Voda ima izuzetno dejstvo u lečenju lokomotornih organa, reume, osteoporoze, ginekoloških oboljenja. Bez lekarskog pregleda ne preporučuje se kupanje duze od 30 min.

.

Hotel se nalazi na 500 m od Termalnog jezera u parku površine 45.000 m2. Hotel ima dve zgrade: Anna – raspolaze sa 150 dvokrevetnih soba i 12 apartmana (klima, terasa, fen za kosu, bademantil, TV, radio, minibar, sef, kupatilo). Krilo Benjamin raspolaže sa 48 dvokrevetnih i trokrevetnih soba (bez klime i terase). Hotel poseduje restoran sa mađarskim i internacionalnim specijalitetima,  i wellness centrom ( bazen sa zabavnim elementima, saune, parno kupatilo) i lečilišni deo gde se nalazi bazen sa lekovitom vodom (ima identično dejstvo kao Termalno jezero).Ulaz u sobe : od 14 časova. Napuštanje soba : do 11 časova.