galerija slika

HOTEL SISSY KAMENA VOURLA – HIT CENA

Na istočnoj obali centralne Grčke nalaze se termalni izvori i odmaralište Kamena Vourla, jedno od najotmeniih letovališta i banja. Ima izrazito toplo more zbog izviranja podzemnih voda, čiste plaže, restorane, kafiće. Mesto je održavanja brojnih festivala i revija. Grad je smešten na ivici šumovitog predela, koji se završava prelepom plažom. U blizini se nalazi lokalitet Termopili.Kamena Vourla se nalazi odmah uz autoput E-75 kojim direktno možete stići iz Beograda. Preko puta Kamene Vourle se nalazi vulkansko ostrvo Lihodenisia koje je poznato po svojim plažama sa peskom zlatne boje do koje lako možete doći morskim taksijem ili iznajmiti ceo čamac za koji nije potrebna dozvola.

Hotel se nalazi u mestu Kamena Vourla na samoj plazi koja je peskovito sljunkovita. Aerodrom u Atini je udaljen  160km. Namenjen je kako za porodice tako I za parove koji zele mirniji odmor.

Hotel ima ukupno 102  sobe. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Svaka soba poseduje terasu sa pogledom na more, klima uređaj, SAT TV, mini bar, kupatilo sa TWC -om, fen.

Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion, služi se po principu švedskog stola.

Hotel raspolaže sledećim sadžajima : recepcija, restoran , dve sale za sastanke,  WiFi internet (besplatno), parking (besplatno), bar na plaži, bar, noćni klub, lift,  bilijar, stoni tenis, spoljašnji bazen, bašta.

 

Cena po osobi/danu za polupansion.

Uslovi za decu :

  • dete od 0-6 godina gratis sa dve punoplatežne osobe
  • dete od 6-12 godina ima 50% popusta u pratnji dve punoplatežne osobe

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona – švedski sto.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
-Lični troškovi

NAPOMENA:

Rezervacija se radi na upit.