Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv. Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim. Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba. Goste očekuju bogati dodatni sadržaji: SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica. Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

* Cene su izražene u € po osobi po noćenju. Za boravak manji od navedenog broja noći cena se uvećeva 20% po osobi po danu.

* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50% od date cene.

* Za grupe veće od 20 osoba cena na upit.

SLOVI ZA DECU:

  • Deca do 3 godine imaju besplatan boravak
  • Deca od 3-12 godina u pratnji odrasle osobe plaćaju 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj ili 50% od cene ukoliko korsite zajednički ležaj

CENE ARANŽMANA:

*Cene aranžmana se odnose na period od 01.12.2018. do 06.04.2019. i prikazane su u evrima po osobi, po danu.

*Cene su formirane na dan 01.09.2018. godine na osnovu poslovne politike hotela i ne mogu biti predmet prigovora – reklamacije.

Popusti se odnose na redovne cene iz navedenog cenovnika.

DEČIJA NEDELJA OD 20.01.-02.02.2019. :

*Besplatan boravak za decu do 12 god. u pratnji odrasle osobe, na posebnom i zajedničkom ležaju. Na jednu plaćenu odraslu osobu jedno dete gratis i važi samo za uže članove porodice.

*Popust na cenu zakupa skijaške opreme za decu i odrasle u iznosu od 20%.

*Popust na cenu nastave u školi skijanja za decu i odrasle u iznosu od 20%

*Ukoliko se koriste usluge ski opreme i škole skijanja odobrava se popust 30% na obe usluge

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA