HOTEL PORTO CARRAS SITHONIA 5*, NEOS MARMARAS

LOKACIJA: Hotel Porto Carras Sithonia okružen je uređenim vrtovima i smešten na peščanoj plaži na poluostrvu Halkidiki. U ponudi ima smeštaj sa 5 zvezdica, privatnu marinu, kazino i spa centar.

Luksuzno uređene sobe hotela Porto Carras Sithonia sadrže elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Balkoni gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren u okviru kompleksa. Sve sobe su opremljene klima-uređajem, fenom za kosu i TV-om sa satelitskim kanalima.

Vrhunski spa centar hotela nudi ekskluzivne talasoterapijske tretmane, hamam, saunu, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. Ostali rekreativni sadržaji uključuju terene za fudbal i košarku, kao i golf teren sa 18 rupa.

U 3 restorana hotela Porto Carras Sithonia služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata 5 barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu hotela Sithonia. U barovima možete uživati u osvežavajućim koktelima i vinima iz hotelskih vinograda.

Animatorski tim organizuje specijalne dečije aktivnosti. U okviru kompleksa možete pohađati časove jahanja.

Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking, a besplatan internet dostupan je u pojedinim zajedničkim prostorijama.

Broj smeštajnih jedinica: 477

 Kategorizacija: 5*

Ishrana: All Inclusive (svedski sto)

Tip smestaja: Junior Apartman s Pogledom na Golf Teren – ima prostor za sedenje I pogled na golf teren,  Jednokrevetna Soba s Pogledom na More – prostrana soba sadrzi mermerno kupatilo I namesten balkon sa bocnim pogledom na more,  Porodična Soba sa Pogledom na Teren za Golf (2 Odrasle Osobe + 2 Deteta) – nudi balkon sa pogledom na teren za golf,  Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom sa Pogledom na Golf Teren – ova soba ima savremen enterijer u toplim bojama I sopstveni namesten balkon s pogledom na zaliv. Ukljucuje deo za sedenje I mermerno kupatilo, Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom i Pogledom na More – prostrane sobe imaju elegantni dnevni boravak, mermerna kupatila I namestene balkone sa pogledom na more, Porodična Soba sa Pogledom na More (2 Odrasle Osobe + 2 Deteta) – ova soba ima moderan enterijer u svetlim bojama I sopstveni balkon s pogledom. Ukljucuje deo za sedenje I mermerno kupatilo. Takodje sadrzi Tv sa satelitskim kanalima, klima-uredjaj I fen za kosu, Junior Apartman sa Bočnim Pogledom na More – Lepo uređeni apartmani tipa “suite” sadrže dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, mermerno kupatilo sa kadom i namešteni balkon sa izuzetnim pogledom, Executive Apartman tipa “Suite” sa Pogledom na More – Ljupko namešteni apartmani tipa “suite” sa kupatilom u mermeru, dnevnim boravkom i sopstvenim balkonom sa divnim pogledom na more, Deluks Apartman tipa “Suite” sa Pogledom na Teren za Golf – Jednosobni apartmani tipa “suite” sa kupatilom u mermeru, dnevnim boravkom i sopstvenim balkonom sa divnim pogledom na more.

Galerija slika