galerija slika hotel Fontana

HOTEL „FONTANA“,

NA RAKRSNICI PRIRODE I LJUBAVI

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Možemo da se pohvalimo i sa našim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna našeg dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

  • Sagrađen 1965 godine, Hotel Fontana je prvi moderan hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji.
  • Dograđivan, renoviran i dodatno adaptiran 1975. godine, hotel je pratio promene trendova i izašao u susret zahtevima modernih turista.
  • Nakon uspešne privatizacije u maju 2017. godine, kreće se sa rekonstrukcijom i dogradnjom samog objekta.
  • Iako sija novim sjajem, hotel Fontana je zadržao stare tradicionane vrednosti: kvalitetnu uslugu, višegodišnju tradiciju i fantastičnu lokaciju.

Cenovnici

Cenovnici

WELLNESS CENTAR

Moderno opremljen Wellness centar „Fontana“ predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i uživanja u opuštajućem okruženju.

SLANA SOBA

Tretman koji zamenjuje boravak na moru, haloterapija, jedan je od najpopularnijih sadržaja našeg wellness centra. U prostoriji temperature 25°C, vazduh je obogaćen najfinijjim česticama kamene soli, što u velikoj meri pozitivno utiče na respiratorni sistem.

TURSKO KUPATILO (HAMAM)

Upotreba turskog kupatila preporučuje se radi poboljšanja opšteg mentalnog i fizičkog zdravlja. Zbog toga što je stopa vlažnosti oko 100%, toplota u turskom kupatilu se podnosi lakše nego u sauni.

TEPIDARIJUMI

Tepidarijumi ili tople klupe smešteni u relax zoni, radi kompletne relaksacije, zagrevaju se do temperature od 37°C. Na taj način telo odaje onoliko toplote koliko i prima uz minimalno korišćenje energije. Preporučuje se osobama svih starosnih dobi.

TUŠ DOŽIVLJAJA

Kombinacija zvučnih i svetlosnih efekata ut prijatan tretman kapljicama vode, tuševi doživljaja pozitivno utiču na migrene i napetost u čitavom telu.

SAUNE

Na rapolaganju Vam je tri tipa sauna:

  • FINSKA SAUNA: sa temperaturom i do 100 °C i niskom vlažnošću vazduha, zbog čega je još i zovu „suva sauna“. Boravak u njoj oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i stresa.
  • INFRACRVENA SAUNA: Drvo nordijske omorike, visoka temperatura i brži efekat znojenja, glavne su karakteristike ove saune. IC zraženje podstiče lučenje enforfina (hormon sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa.
  • BIO SAUNA: predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune gde se temperatura kreće do 60°C uz vlažnost vazduha do 50 %. Boravak u njoj deluje opuštajuće na mišiće i ima pozitivan uticaj na respiratorne organe.