Galerija slika

HOTEL BRIONI 2*, PULA

 Lokacija: udaljen je samo 4 km od dinamičnog i istorijskig grada Pule, a nalazi se su sklopu turističkog naselja Punta Verudela, na samom moru.

Hotelska ponuda: menjačnica, suvenirnica, sauna, aperitiv bar, sunčana terasa i perionica veša novi hotelski restoran, Restaurant & Lounge Beach Bar Ambrela, te restoran Boškarin. U blizini hotela nalaze se stenovita i popločana plaža, kao i šljunkovita plaža Ambrela koju krasi Plava zastava. Tu su i spoljni i unutarašnji bazen s morskom vodom. Gostima hotela na raspolaganju su sportsko-rekreacijski centar s 18 teniskih igrališta, dva igrališta za mali fudbal, tereni za rukomet, košarku, odbojku, squash, odbojku na pesku, mini-golf, tenis, iznajmljivanje bicikala, ronilački centar i centar za sportove na vodi. Animacijski klub organizuje dnevne i večernje aktivnosti za decu i odrasle, sportove, zabavne igre i kreativne radionice.

Standardne sobe: svaka soba ima kupatilo sa kadom i fenom za kosu, sat tv, telefon, terasa / balkon, neke sa pogledom na park , a neke sa pogledom na more.

Ishrana: doručak i večera (samoposluživanje).

SAJT HOTELA: http://www.filiptravel.rs/www.hotelbrioni-pula.com%20/

 

 Cene su izražene u EUR po osobi dnevno na bazi polupansiona

Piće uz večeru – polupansion ( vino, pivo, bezalkoholna pića) uključeno u cenu hotela Brioni.

Napomena za sve objekte u Puli i Medulinu:

 • Boravišna taksa 1,40 eur dnevno po odrasloj osobi za sve starije od 18 godina, 0.70 eur dnevno po osobi za osobe 12-18 godina, deca do 11.99 ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Za doručak i večeru se služi švedski sto u hotelima
 • Deca od 3-11.99 godina imaju 30% popusta u 1/2 sobi sa 1 odraslom osobom, 50% popusta u 1/2+1 sobi sa 2 odrasle osobe, deca do 2.99 godina starosti su gratis bez ležaja u sobi sa dve odrasle osobe
 • Treća odrasla osoba ima 25% popusta u 1/2+1 sobi sa 2 odrasle osobe
 • Dodatni ležaj nije moguć u hotelu Brioni 2*
 • Doplata za 1/1 sobu samo na upit + 50%/ dan  u hotelima 3* i 4*
 • Popust za uslugu noćenje doručak 3 eur dnevno po osobi na dan u hotelima
 • U apartmanima se polupansion služi kao švedski sto.
 • Doplata za polupansion + 18 eur osoba na dan u apartmanima Horizont **/*** + 20 eur osoba na dan u apartmanima Park Plaza Verudela 4*/3*.
 • Deca do 5.99 godina starosti ne plaćaju uslugu polupansiona u apartmanima
 • Deca 6-11.99 godina starosti imaju 50% popusta na uslugu polupansiona u apartmanima
 • Kućni ljubimci + 12 eur dnevno u apartmanima, u hotelima nisu dozvoljeni.

 

Legenda :

RR – “room rent“  ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; BB – “bed & breakfast“ ili noćenje sa doručkom; HB – “half board“ ili polupansion (doručak i večera); FB – “full board“ ili pun pansion (doručak, ručak i večera);  AI – “All Inclusive“ ili sve ukljčeno (doručak, ručak i večera, užina u toku dana, bezalkoholna  pića i alkoholna nacionalna pića koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova); T – tuš, A/C klima, B brdo, M more , adl – odrasla osoba; chd – dete od 2 do 12 ili 13 ili 14 godina (u zavisnosti od cenovne politike hotela);BLC– balkon ili terasa; GV – “garden view“ ili pogled bašta ili dvorište; SSV – “side sea view“ ili delimičan pogled more ili “pogled more sa strane“; SV – “sea view“ ili pogled more; IV – “island view“ ili pogled kopno; connected door – “spojena vratima“ 2 sobe koje su spojene vratima jedna sa drugom; slide doors – klizna vrata koja služe za odvajanje 2 prostorije; DBL – standard dvokrevetna soba; bunk beds – kreveti na sprat; Superior soba – soba veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne sobe; STD – “studio“ smeštajna jedinica koja u sklopu spavaće sobe poseduje i čajnu kuhinju; APP – “Apartman“ smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje ili dnevnog boravka; 1-bedroom – “1-sobni“ sastoji se iz 1 spavaće sobe + dnevni boravak; 2-bedroom – “2-sobni“ sastoji se iz 2 spavaće sobe + dnevni boravak;  Family Room / Suite / BGLW– “porodična soba / apartman / bungalov“ veće kvadrature za smeštaj više osoba, najčešće je koriste roditelji sa dvoje dece, može imati dve odvojene sobe (u zavisnosti od hotela); Suite – apartman veće kvadrature od standardnih soba namenjen za smeštaj višečlanih gostiju (porodica); BGLW – “bungalov“ objekat koji se nalazi van hotelske – centralne  zgrade i uglavnom je u prizemlju; Executive – “izvršni“ veći nivo opremljenosti, kvaliteta sobe, studija, apartmana ili bungalova od standard ili superior nivoa; Deluxe – lux nivo opremljenosti sobe, studija, apartmana ili bungalova od standard i superior nivoa; Villa – smeštajna jedinica veće kvadrature i višeg nivoa i kvaliteta opremljenosti od standard kvaliteta smeštajnih jedinica, obično izvan centralne hotelske zgrade. 1/2 dvokrevetna soba.

Napomena :

Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je ‘dress code’ za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*. Za gospodu duge pantalone i majice sa kratkim rukavima (ne šortsevi i atletske majice). Za dame adekvatna garderoba (zabranjen je ulazak u kupaćim kostimima i šortsevima). 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU CREDIT AGRICOLE BANKE

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express(isti uslovi kao gotovina)
 • Karticama banke Intesa ( INTESA FRENDI ) do 9 rata bez uvećanja i kamata isključivo u poslovnicama organizatora.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane KOMPASA

Program putovanja:

 1. dan: Dolazak u hotel posle 14:00 h. Usluga prema programu. Noćenje
 2. dan – poslednji dan: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu. Noćenje

Poslednji dan  boravka: Napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:

 • smeštaj u odabranom hotelu ili apartmanu, po osobi / sobi dnevno NA BAZI ODABRANE USLUGE.

Aranžman ne obuhvata:

 • boravišnu taksu , ispod svake tabele naznačen iznos , ( osim ako ispod tabele nije drugacije naznaceno )
 • putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • Prevoz do odredišta

 ARANŽMANI SU INDIVIDUALNI. PUTNICI BIRAJU SAMI VREME POLASKA I DUŽINU BORAVKA. MINIMUM BORAVKA JE 5 NOĆI.

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržistu ili trzistu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja