SKIJANJE NA JAHORINI 2017 / 2018.

Hotel BISTRICA  ***  

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

U sastavu Olimpijskog centra na najlepšem vidikovcu planine Jahorine na 1620 metara nadmorske visine nalazi se hotel Bistrica. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruisanim saobraćajnicama. Hotel je idealno mjesto za organizaciju razlicitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija…

 

Hotel Bistrica 3* raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana i idealno je mesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice i može se pohvaliti restoranom sa izvanrednom nacionalnom kuhinjom uz tematske večere, aperitiv barom i cafe poslastičarnicom, kamin salom sa gastro ponudom i muzikom, klubom “Bistrica”, suvenirnicom i kioskom, tv salom, salama za poslovne sastanke i održavanje seminara, ski rental i ski garderobom, salonom za zabavu, sportskim butikom, Wi Fi-om. U sportsko-rekreacionom delu hotel raspolaže zatvorenim bazenom, saunom, fitnes klubom, bilijar salom i salom za stoni tenis. Ispred hotela nalazi se travnati fudbalski teren, kao i tereni za male sportove, što i u letnjem i u zimskom periodu upotpunjuje idealne uslove za visinske pripreme vrhunskih sportaša.

Cene su date po osobi dnevno na bazi odabrane usluge u EUR

Legenda: PP – polupansion, ND – noćenje sa doručkom

Cena uključuje: smeštaj, polupansion / noćenje sa doručkom, korišćenje hotelskog bazena, teretane, ski garderobe, parkinga i WI FI

Cena ne uključuje: Boravišnu taksu sa osiguranjem 1.02 eur dnevno po odrasloj osobi, za omladinu od 12 – 18 god. 0,51 eur po danu.

Doplate: Doplata za 1/1 sobu +20%,

Služenje obroka: Doručak i večera buffet – švedki srto sa tematskim večerama (četvrtak – roštiljijada, petak – riblja večera, subota – jahorinska večera).

Popusti: Deca do 5 godine gratis na zajedničkom ležaju sa roditeljima, deca od 5-12 godina imaju popust 30% na odvojenom i 50% popusta na zajedničkom ležaju. Popust na pomoćni ležaj 20%.

PLAĆANJE: Prilikom prijave uplata akontacije od 40% cene aranžmana isključivo u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke KOMPAS tourism&travel „Credit Agricole“., a ostatak najkasnije 20 dana pre početka aranžmana. 

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE „KOMPAS tourism&travel“ USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I STANDARDIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.             

                                               Novi Sad , oktobar  2017.                                                                                     Cenovnik br.1