ZLATIBOR – Hotel “Č I G O T A”
Termini: 03.03. – 05.03.2017. / 10.03. – 12.03.2017.
3 DANA / 2 NOĆENJA (petak / nedelja)
PAKET ARANŽMAN – individualni prevoz

Zlatibor ima jedinstven spoj ruralnog i urbanog, zanimljiva mesta sa bogatom kulturom i duhovnim nasleđem, živopisne prizore i srdačne, neposredne ljude,
a sve to uz dobru domaćinsku hranu i piće…uz sve to ako volite proleće na planini, ovo je pravo osveženje i vikend odmor za Vas!!!

Hotel “Čigota” ***/**** nalazi se na 300m od centra Zlatibora, na uzvišenju iznad jezera, okružen šumom jela i borova, stazama za šetnju na nadmorskoj visini od 1000m te ga smatraju vazdušnom banjom. Osnovna delatnost je pružanje medicinskih usluga iz endokrinologije, nuklearne i fizikalne medicine, a poznat je i po nadaleko čuvenom i priznatom programu za regulisanje telesne težine. Hotel raspolaže sa 360 ležajeva u renoviranim sobama, kao i sa više restorana sa odličnom kuhinjom (glavni restoran, ekskluzivni restoran Zlatiborsko nebo i aperitiv bar). Hotel ima idealne uslove za raznovrstan rekreativni odmor: zatvoreni bazen, fitnes salu, teretanu i otvorene sportske terene za male sportove. Za sadržajniji boravak na raspolaganju su usluge biblioteke, galerije, kozmetički i frizerski salon, kao i relaks centar sa 2 finske saune, parnim kupatilom sa aroma terapijom, 2 hidro kade i solarijumom.

PAKET ARANŽMAN uključuje:
 Smeštaj na bazi 2 pansiona / 2 polupansiona
 Svečana večera 04.03.2017.(11.03.2017.) godine sa muzičkim programom
 Korišćenje bazena, saune i teretane
 Boravišna taksa sa osiguranjem

*Cena paket aranžmana u tabeli je u dinarima po osobi za izabranu uslugu i smeštaj

PAKET ARANŽMAN ne uključuje:
• Prevoz
• Ručak (ukoliko je izabrani paket sa uslugom polupansiona)
• Fakultativne izlete
• Individualne troškove putnika

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave uplata akontacije od 30% cene paket aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana. Plaćenja može biti : gotovinom, uplatom na račun Kompas tourism & travel, platnim karticama ( VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO I DINA )

NAPOMENA: Rezervacije se rade na upit

Organizator KOMPAS TOURISM&TRAVEL poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

Važe opšti uslovi Putovanja turističke agencije KOMPAS tourism & travel usaglašeni sa zakonom o obligacijama i YUTA standardima.

Novi Sad, Decembar 2016.                                                                                  Cenovnik broj 1