Etno kompleks

Shape

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“.

Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje.Na površini od 3 ha, sagrađeni su bungalovi za smeštaj gostiju, različitih veličina, od dvokrevetnih za mladence, pa do onih velikih, koji mogu da prime čak i šestostočlanu porodicu. Bungalovi su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom. Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutranja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni. U skorije vreme biće završena izgradnja dodatnih sadžaja poput golf terena, igrališta za decu, jezerceta sa pastrmkom i još mnogo toga. Etno kompleks je povezan sa hotelom Premier Aqua “stazom zdravlja” dugom oko 2 kilometra. Gosti ovom stazom mogu da se prošetaju do hotela, da uživaju u wellness-u ili da izajme bicikli ili štapove za nordijsko hodanje u hotelu.Sve ljubitelje prirode pozivamo da nas posete i uživaju u prelepom i jedinstvenom ambijentu Etno kompleksa „Vrdnička kula“.

Etno hotel

Shape

Smešten na idealnoj poziciji, okružen blagodetima Fruške gore na samo 30min šetnje od hotela Premier Aqua, Hotel Vrdnička kula raspolaže sa 23 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom.

Maksimalan broj osoba u sobi je od jedne do tri osobe. Hotel raspolaže sa 12 pomoćnih ležaja, kao i sa tri porodične sobe koje su idealne za smeštaj odraslih osoba sa decom.

Cenovnik

Etno naselje Vrdnickakula, Banja Vrdnik, Vrdnik, Etno hotel, Smestaj, Apartmani

Cenovnik smeštaja u etno apartmanima

Broj osoba Usluga Najam etno apartmana
1 osoba Noćenje sa doručkom 9.950,00 rsd
2 osobe Noćenje sa doručkom 9.950,00 rsd
3 osobe Noćenje sa doručkom 12.050,00 rsd
4 osobe Noćenje sa doručkom 14.450,00 rsd
5 osoba Noćenje sa doručkom 17.200,00 rsd
6 osoba Noćenje sa doručkom 19.600,00 rsd

Cenovnik smeštaja u Etno hotelu “Vrdnička kula”

Etno soba Usluga Cena
1 osoba Noćenje sa doručkom 6.150,00 rsd
2 osobe Noćenje sa doručkom 8.600,00 rsd
Soba sa terasom Usluga Cena
1 osoba Noćenje sa doručkom 7.550,00 rsd
2 osobe Noćenje sa doručkom 10.600,00 rsd
Apartman Usluga Cena
2 osobe Noćenje sa doručkom 30.500,00 rsd

Svi gosti koji su smešteni u etno hotelu i etno apartmanima mogu besplatno da koriste wellness and spa centar (Slana soba, parno kupatilo, finska sauna, jacuzzi, aroma tuševi, teretana).

Deca mlađa od 12 godina ne mogu da koriste usluge wellness i spa centra u Etno hotelu.

Svi gosti koji su smešteni u etno hotelu i etno apartmanima mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Parking mesto u garaži etno hotela se naplačuje 5 eura po danu u dinarskoj protivrednosti.

Dnevni boravak u etno hotelu iznosi 70% od redovne cene.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji jedne odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina plaća po 15 eura u dinarskoj protivrednosti, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji dve odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina ima besplatan smeštaj, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno apartmanima: prvo dete 0-3 godine ima besplatan smeštaj, svako naredno dete od 3-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po noći.

Cena boravišne takse za decu od 7-15 godina iznosi 50 rsd po detetu po noći.

Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse.