ĐULA

HUNGUEST HOTEL ERKEL ***/****

 

Grad Đula se nalazi na jugoistočnoj niziji Mađarske na 88 metara nadmorske visine, nedaleko od granice sa Rumunijom, 250 km od Novog Sada. U blizini grada se nalaze reke Beli i Crni Kereš (Kőrös), najčistije reke Srednje Evrope. Đula je osvojila titulu Mađarski Grad Kulture 2008. Grad je jedan od najlepših u Mađarskoj, krase ga: mnogobrojni parkovi i spomenici, Tvrđava i vidikovac, kao jedini sačuvani srednjevekovni zamak od cigala; Dvorac „Đulavari“, Spomen kuća Erkel. Očekuje vas i Stogodišnja poslastičarnica sa svojim iznenađenjima, Dvorana Direr su neki od mnogobrojnih znamenitosti koje vredi pogledati u Đuli. Razgledanje će biti prijatnije ako koristite mali voz ili vozilo „osamtočkaš“

 

Banja 2
Banja

Banja ( Varfurdo) www.varfurdo.hu

Sa svojih 19 bazena na imanju od 8.5 hektara nalazi se u botaničkoj bašti, pruža pravo zadovoljstvo za svoje goste. Lekoviti bazeni, bazeni doživljaja, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovski i kamikaze tobogani, olimpijski bazen pružaju savršenu razonodu za celu porodicu.
Lekovita voda u sastavu alkalno-hidrokarbonatskog-hlorida temperature od 20 do 38 stepeni je od izuzetnog dejstva za bolesti lokomotornih organa, nervnih bolesti, rehabilitacije i tretmana posle lomova i povreda kao i ginekoloških oboljenja.

 

 

 

Hunguest Hotel Erkel ***/****

 www.hunguesthotels.com

Hotel je renoviran 2011. i toplim hodnikom povezan sa Banjom. Krilo Munkači ( sa 3 zvezde) sadrži 122 sobe, koje su opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom. Superior sobe sadrže DVD i sef. Krilo Direr ( sa 4 zvezde) sadrži 177 soba, koji su opremljeni sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom i terasom.
U hotelu su restoran sa mađarskim internacionalnim specijalitetima, kafeterija gde su u ponudi najpoznatija vina toga područja, kongrensna dvorana, Harmonia Wellness centar.
Ulaz u sobe: od 14 časova. Napuštanje soba: do 10 časova.