COSMETIORUM 2017

VELIKI MEĐUNARODNI SAJAM KOZMETIČKIH PROIZVODA

BARCELONA 02. – 06.10.2017.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf                                                                                                                                       www.en.cosmetorium.es

Već mnogo godina unazad, Španija je centar posebnosti u dizajnu, proizvodnji i snabdevanju kozmetike.Španija i dalje ostaje  glavna u svetu kreativnosti, dizajna, razvoja i marketinga u svim aspektima kozmetičkih proizvoda.

Potrošači zahtevaju kozmetiku, proizvode za negu kose i kože koji poboljšavaju izgled i lični smisao i bezbedni su za upotrebu dok proizvođači žele da održe svoju reputaciju za sigurne, efikasne i inovativne proizvode koji zadovoljavaju zahteve uvek zahtevnih potrošača. COSMETIORUM je prava prilika da se vidi šta je dostupno na tržištu, diskutovati o ključnim pitanjima i otkloniti jasne pristupe u vidu.  

      PROGRAM PUTOVANJA:

      1.dan 02.10.2017. BEOGRAD – BARCELONA

  Dolazak na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ u 07,20. Let za Barcelonu kompanijom Swiss air sa međusletanjem  u Cirihu. Po sletanju u Barcelonu panoramsko razgledanje grada: Olimpijska luka, crkva Sagrada familia – remek    delo  arhitekte Antonija Gaudija, avenija Diagonal, park Guelj, brdo Mon Žuik, Paseo de Grasija – najglamuroznija ulica Barselone, Španski Trg, imponzantni spomenik Kristoforu Kolumbu, La Rambla , Trg Katalonija, stara gotska četvrt. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno poslepodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

  2./3.dan  03./04.10.2017. BARCELONA

 Dva sajamska dana. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

  1. dan 05.10.2017. BARCELONA

 Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

  5.dan 06.10.2017. BARCELONA – BEOGRAD

Rani doručak. Transfera za aerodrom oko 05,30 sati. Let za Beograd kompanijom Lufhansa sa međusletanjem u  Minhenu. Planirani dolazak u Beograd u 12,30.

 MINIMUM: 10 OSOBA

 CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  599 €

 Doplata za jednokrevetnu sobu:  na upit

 U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Avio karta na relaciji Beograd/Barcelona na kompanijama Swiss air i Lufthansa, transferi od aerodroma u Barceloni      hotela i natrag, smeštaj u hotelu 3 zvezde u dvokrevetnim sobama sa uključenim doručkom, organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Aerodromske takse (75 eur- podložne promeni) – plaćaju se uz aranžman, ulaznice za sajam, međunarodno zdravstveno osiguranje (cca 600,00 dinara), karte za gradski prevoz, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

    KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU:   08.09.2017.  ili do popune mesta

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 300 eur, ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre polaska na put.Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke Credit Agricole.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Cenovinik broj 1, 21.07.2017.