LETOVANJE NA CRNOGORSKOM PRIMORJU

SOPSTVENI PREVOZ  – 10 noćenja

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Atraktivno turističko mesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi  prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Smatraju ga banjskim letovalištem zbog blage klime koja u kombinaciji sa morskim vazduhom pogoduje lečenju bolesti disajnih organa.

Studio-apartmani “LARA” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80 metara od plaže. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim moderno opremljenim studio apartmanima prve kategorije koji se po evropskim standardima rangiraju sa tri zvezdice. Svi studiji poseduju sopstveno TWC, terasu,TV-kablovsku sa oko 200 kanala, besplatan Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom. U sklopu objekta je recepcija, kao i moderno opremljen komforan restoran, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Par puta u toku nedelje održavaju se dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća.Objekat poseduje lift. Obezbeđen je besplatan parking.  

 

Studio-apartmani “Lara”

Cene su u eruima, po osobi dnevno, u studiu, na bazi polu i punog pansiona (kombinacija švedskog stola i izbor jela)

 

NOVO!!! Studio-apartmani “Lara-Lux”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (odmah preko puta studio-apartmana ”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne predstave na kojima de deca uživati uz likove svojih omiljenih crtada. Obezbeđen besplatan parking.

 

Studio-apartmani “Lara-Lux”**** 

Cene su u eurima, po osobi dnevno , u studiu, na bazi polu i punog pansiona (kombinacija švedskog stola i izbor jela).

Novi studio-apartmani ”SOLARIS” se nalaze u mirnom delu Čanja na oko  350m od plaže.  Moderno opremljeni , udobni  i  konforni  (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu,  TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletom opremom. Objekat poseduje lift.  Obezbeđen je besplatan parking. Ishrana je u moderno opremljenom konfornom restoranu “LARA” na 80m od plaže, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. U studii ap.”SOLARIS” može se rezervisati  i samo najam.  

 

CENA UKLJUČUJE:

 • Najam studio-app za boravak u traženom periodu
 • PP – Polupansion (noćenje, doručak/večera, doručak/ručak, ručak/večera – obroci po izboru gosta)
 • PA – Pun pansion (noćenje i 3 obroka)
 • NA – Najam smeštaja u traženom periodu (bez ishrane)
 • Klima gratis
 • Parking gratis 
 • Upotreba bazena (Lara-Lux) gratis

  CENA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz putnika
 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu – plaćaju se na recepciji dnevno po osobi:

      Deca do 12g.-0.50 € ,od 12-18g.-1.00 €, odrasli –1.50 €

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika

POPUSTI ZA DECU: 

 • deca do 2 god. (uz min dvoje punoplatežnih) imaju besplatan boravak (na zajedničkom ležaju, bez hrane)
 • deca od 2-10 god. (uz min dvoje punoplatežnih) na zajedničkom ležaju- plaćaju po 50% od cene                                     
 • deca od 2-12 god. (uz min dvoje punoplatežnih) na posebnom ležaju-plaćaju po 70% od cene
 • dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u studiju 1/2- plaća 80% od cene

NAPOMENE:

 • Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studija do 9.00h poslednjeg dana
 • Na upit postoji mogućnost boravka na 7 / 14 noćenja
 • Doručak – izbor 2 ili više jela po anketi “danas za sutra” uz ponudu švedskog stola – raznovrsna ponuda toplih napitaka i slatkog doručka.
 • Ručak i večera – u ponudi izbor više jela po anketi“danas za sutra”uz ponudu švedskog stola-supe, čorbe, salate…
 • Smene počinju: ručkom (pun pansion, doručak/ručak, ručak/večera), večerom (doručak/večera), a završavaju

doručkom (pun pansion, doručak/večera, doručak/ručak), završavaju večerom (ručak/večera)

PLAĆANJE: Prilikom prijave uplata akontacije od 40% cene aranžmana isključivo u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke KOMPAS tourism & travel „Credit Agricole“, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.

Plaćenje može biti: gotovinom, čekovima, uplatom na račun Kompas tourism & travel, platnim karticama (VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO I DINA)

USLOVI OTKAZA GOSTIJU: U slučaju otkaza putovanja od strane KORISNIKA usluga, DAVALAC usluga ima pravo da zadrži novčani iznos od vrednosti aranžmana u sledećim procentima:

 • do 30 dana pre odlaska – 5%
  – od 29 dana do 20 dana pre odlaska – 10%
  – od 19 dana do 15 dana pre odlaska – 15%
  – od 14 dana do 8 dana pre odlaska – 40%
  – od 1 dana do 7 dana pre odlaska – 85%
 • Na dan putovanja – 100%

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim Uslovima Putovanja agencije i sa Opštim uslovima međunarodnog zdravstvenog osiguranja – Triglav osiguranje.

Primenjuju se OPŠTI USLOVI organizatora putovanja T.A. “KOMPAS tourism & travel” Novi Sad, usaglašeni sa zakonom o obligacijama i YUTA standardima. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju po Ugovoru o Garanciji  putovanja broj M0047/2019 od 14.06.2019.god.

Anex ugovor br.1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.) zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU“YUTA“,Polisa broj 30000013162 od 12.06.2019. Anex ugovor 1 od 25.09.2019.(primena od 01.10.2019.)Akcionarskog društva za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

Cenovnik  br. 1 od 05.12.2019.

Evidencija programa br. 60 / Letovanje Crna Gora