B L E D
LJUBLJANA- KLAGENFURT – WÖRTHERSEE – VELDEN PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 DANA 2 NOĆI

od 14.02. do 17.02.2017.

1.DAN putovanja (utorak 14.02.2017.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA
Polazak iz Novog Sada u 20:45 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 u 22:00 časa. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2.DAN putovanja (sreda 15.02.) LJUBLJANA – BLED
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Bledu i smeštaj u hotel. Slobodno veče za šetnju i odmor uz mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Noćenje.
3. DAN (četvrtak 16.02.) BLED – KLAGENFURT& WÖRTHERSEE SA VELDENOM – BLED
DORUČAK. Slobodan dan na Bledu ili fakultativni izlet u Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada i informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada) a mi Vam predlažemo da ne propustite fakultativnu posetu Minimundusu – čudesnom svetu minijatura iz celog sveta i klizanje baš oko Kipa Slobode! (klizaljke je moguće rentirati na licu mesta). Nastavak vožnje prema Kranju pored jezera Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i kratkom posetom Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Povratak grupe u hotel na Bledu uz mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Noćenje.
4. DAN (petak 17.02.) BLED – KMETIJA U PODBREŽJU – BLED – BEOGRAD – NOVI SAD
DORUČAK.Odjava iz hotela Slobodno vreme za šetnju kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu ili fakultativni izlet u obližnje Podbrežje gde se nalazi crkvica stara preko pola veka i obilazak tipične slovenačke kmetije sa degustacijom, uz mogućnost kupovine autentičnih proizvoda. U popodnevnim satima, povratak po ostatak grupe nastavak putovanja za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak na mesto polaska u Beograd je oko 23:00 časa, a u Novi Sad oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Jelovica 3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta ( Izlet Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenom iznosi 15€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika, Minimundus 12€ i minimalan broj je 20 zainteresovanih putnika (deca od 6 do 15 godina starosti plaćaju 6€) podbrežje sa kmetijom 10€, doplata za dve samoposlužne večere 20€ po osobi sa neograničenom konzumacijom vina, piva, sokova i vode – neophodno prijavljivanje prilikom rezervacije aranžmana. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate), ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.

USLOVI PLAĆANJA :

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA
• Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
• 30€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate
• Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
• Administrativna zabrana
Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Hotel JELOVICA 3* www.hotel-jelovica.afna.si
Hotel jelovica se nalazi u Spa parku pored Bledskog jezera i starog grada. Sve sobe imaju TWC i fen, sef, balkon, kablovsku TV, telefon i besplatan WiFi. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, wellness odeljak sa bazenom, terasom za sunčanje, saunom i salonom za negu lepote. Usluga večere (uz doplatu) je takođe samoposlužna i uključuje neograničenu konzumaciju vina, piva, sokova i vode.

Cenovnik br. 1 od 04.01.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.